Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
-
forumowicz
Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
Petrosj , - wydawało się ,Nie wyjezdzalem nigdy do sanatorium, wiec klimaty sa mi obce, ale wydawalo mi sie zawsze ze "jedynke" biorą głownie Ci ktorzy chca się odizolować np. z nowopoznana osoba plci przeciwnej (lub tej samej) i spedzać z nia miłe chwile
dobrze, że szczerze napisałeś , że ci się wydawało
Pojedziesz , zobaczysz, posmakujesz, może spędzisz miłe chwile, może nie miłe .....
mam nadzieję , że po powrocie podzielisz się wrażeniami .
Sprawiło mi przykrość takie rozumowanie , a ja mieszkam najczęściej w jedynkach.... oczekujesz pomocy , pytasz jak jest, jak się spędza czas,
można strzelić focha i .....
- Lisa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Cześć, dlaczego zacytowałeś właśnie mnie, a ja tylko szukałam trochę spokoju w tej jedynce?Jak się później okazało, przychodziłam tam tylko spać.Petrosj pisze: 15 gru 2017 17:08Nie wyjezdzalem nigdy do sanatorium, wiec klimaty sa mi obce, ale wydawalo mi sie zawsze ze "jedynke" biorą głownie Ci ktorzy chca się odizolować np. z nowopoznana osoba plci przeciwnej (lub tej samej) i spedzać z nia miłe chwileLisa pisze: 22 lut 2017 08:21 Witam,
ja mimo wszystko wolę jedynkę, tylko jeden raz byłam w sanatorium i mieszkałam sama.Owszem, miałam mało znajomych na turnusie, ale słysząc opowieści o awanturach w pokojach wieloosobowych, nie zamieniłabym się.![]()
-
Petrosj
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2017 07:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowano: 137 razy
Każdy z nas ma inny charakter , inne zdrowie , inne oczekiwania od pobytu w sanatorium .... trudno jest zatem cokolwiek komuś doradzać ...... ja np. nie wyobrażam sobie pobytu w jedynce .... lubię pokoje typu studio 2+2 .... byłam też w dwójce , trójce .... tylko jeden raz trafiłam na panie , z którymi nadawałysmy na zupełnie innych falach . Jednak nie przeszkadzało mi to , bo były to panie miłe , czyste i niekonfliktowe , a osoby nadające na moich falach , bez problemu znalazłam przy stołówkowym stoliku
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Petrosj...myślę że nie trzeba usuwać tego postu. Teraz ja napiszę, że mi się "wydaje"... że to forum powinno być odbiciem naszych odmiennych zdań w różnych tematach... bo tak przecież często jest, a także czasami braku wiedzy... bo tak też bywa... Jesteś nowy na forum ... sam piszesz, że nie byłeś w sanatorium... coś tam usłyszałeś, napisałeś... zawsze najlepiej przekonać się na własnej skórze i wyrobić własne zdanie. W twoim poście pojawił się damsko-męsko-rozrywkowy powód rezerwacji jedynki jako główny ( co się oczywiście zdarza ale nie nagminnie raczej)...., to co napisał powyżej Sztani jest moim zdaniem głównym powodem rezerwacji jedynek w sanatoriach - dolegliwości z którymi nie czujemy się komfortowo w obecności innych osób, obcych przecież....Mam nadzieję że po tym trochę "niefortunnym" wpisie nie zrazisz się, i będziesz aktywnym forumowiczemPetrosj pisze: 16 gru 2017 08:15 Nie wiem ale Twoja wypowiedz byla bardzo charakterystyczna dla tematu, ale nawet sie nie zastanawialem nad tym, przepraszamnie znam dobrze tego forum, nie wiem czy ten post mozna usunąć ?
-
forumowicz