23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Post autor: ewasz »

jacky6 pisze:
ewasz pisze: O wszystkich niedogodnościach jednak zapominamy wieczorem. Wszyscy wiedzą gdzie!
.. podoba mi się Twoje ostatnie zdanie ... i tak jak Ty też "czuję bluesa" ...
wpadniemy w końcu na siebie w tańcu ....
i to chyba jest sedno...
lądeckich kuracji....

:mrgreen: :ugeek:
Jacky6 - ludzie zawsze na siebie wpadali w tańcu :lol: :lol:
Sedno to moim zdaniem jest poprawa zdrowia po dobrze zaordynowanej kuracji :D
:twisted:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Ale macie fajnie w Lądku miłego wypoczynku i rehabilitacji .
Awatar użytkownika
magdulla
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2014 20:15
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: magdulla »

Ja juz wysluchuje na temat incydentow sanatoryjnych od kwietnia:-) a fakt ze bardzo lubie poznawac ludzi i uwielbiam tanczyc wszystko pogarsza:-)Tak mysle Jacku7910 moze podamy naszym polowkom tel.do siebie aby sie wspierali w tych trudnych chwilach jak bedziemy sie relaksowac, bo jade w tym samym terminie:-)
jacek7910
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 00:50
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: jacek7910 »

magdulla pisze:Ja juz wysluchuje na temat incydentow sanatoryjnych od kwietnia:-) a fakt ze bardzo lubie poznawac ludzi i uwielbiam tanczyc wszystko pogarsza:-)Tak mysle Jacku7910 moze podamy naszym polowkom tel.do siebie aby sie wspierali w tych trudnych chwilach jak bedziemy sie relaksowac, bo jade w tym samym terminie:-)
Hehe ja sie obawiam ze bym za wczesnie tam kadencji nie zakonczyl bo z moimi nalogami jest czasami dosc cieżko 8-) a moja normalnie wariuje . Nie bylem nigdy w senatorium jest to moj pierwszy raz i gdy by nie choroba nigdy bym sie nie wybral. Z opowiesci tescia i jego kolegow przy kieliszku mojej sie az wlos jezył i gdyby nie operacja nigdy by mnie chyba nie poscila ,a tak nie ma wyboru :D jesli chce ze by chlopak szybko do pracy wrocił :lol: jak ktos wczesniej pisal ze wszystko zalezy od zaufania partnera nie jestem starej daty ( nie obrazajac tu nikogo) mam dopiero 35 lat i wiem ze alkochol i dobra impreza to wszystko sie moze zdarzyc :twisted:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

ewasz pisze:jacek7910
Śmieszą mnie ludzie, którzy "nasłuchają się co tu się wyprawia". Głupota ludzi przechodzi wszelkie granice. Co tu się wyprawia :?: biega się na zabiegi, które niestety męczą. Spaceruje się, jak kto chce to ogląda sobie telewizor a na wieczór pójdzie sobie podreptać lub pohasać na parkiecie ;) Czy to coś złego :?: Pewnie, że są tak tu jak i gdzie indziej różni ludzie i możliwe, że utworzy się jakaś para czy ktoś specjalnie do takich ośrodków przyjeżdża żeby się wyżyć. No cóż takie osoby można spotkać wszędzie, w miejscu zamieszkania również i nie trzeba nigdzie wyjeżdżać żeby "popsocić" ale to już trzeba mieć taki charakter.
Najwięcej zawsze do powiedzenia mają te osoby, które nie znajdą dla siebie towarzystwa i siedzą z zazdrością w oczach na ławce i dopatrują się rzeczy, których w ogóle nie ma. Każde spotkanie choćby po posiłku z płcią przeciwną już daje podstawy do wyimaginowanych historii, a już szczytem jest pójście gdziekolwiek.
Skoro Twoja żonka jest wściekła to znaczy, że nie ma do Ciebie zaufania ;) Ciekawa jestem co powie jak sama pojedzie :lol: :lol:
Nie jestem osobą pierwszej młodości (jestem już babcią swoich wnuków) i też chodzę na tzw. "parkietówkę" i od tego niebo się nie zarwało :lol: Są tu osoby od 20 do prawie 90 roku życia ;)
Mam nadzieję, że kolega "medman" też Ci coś napisze :twisted:
Pozdrawiam Ciebie i Twoją żonkę :kwiat: :kwiat:

Właśnie opowieści ludzi nie mają końca.Szczególnie tych co nie byli w sanatorium,nie widzieli,ale gdzieś słyszeli. ;) Znamy to znamy.Opowieści dziwnej treści. :roll:
Pozdrawiam i życzę doskonałej rehabilitacji wszystkim kuracjuszom, a szczególnie tym co wybierają się pierwszy raz.Będzie spoko :) :kwiat:
Awatar użytkownika
magdulla
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No ja tez nie jestem stara mam 36 lat:-) pewnie dzieja sie rozne rzeczy, ale nie nalezy wszystkich mierzyc jedna miarka:-)nie pokazuj jej tego forum to bedzie zdrowsza, pozdrawiam.
jacek7910
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Miejmy nadzieje ze bedzie fajnie :serce: na razie martwie sie transportem marzy mi sie pojedynczy pokój lub jakis kumaty wspolokator lub wspollokatorka :twisted: no i oby rechabilitacja pomogla na moje chore kolano . Powoli sie przygotowywoje dzis kupilem sobie czepek na basen i okulary :lol: dwie pary skarpetek i majtek no i dzien przed wyjazdem po zaopatrzenie musze sie wybrac za granice ;) a najgorzej sie boje ze kolano podreperuje , a watrobie i trzustce dam popalic
jacek7910
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

magdulla pisze:No ja tez nie jestem stara mam 36 lat:-) pewnie dzieja sie rozne rzeczy, ale nie nalezy wszystkich mierzyc jedna miarka:-)nie pokazuj jej tego forum to bedzie zdrowsza, pozdrawiam.
Dla tego pisze z telefonu
;)
Awatar użytkownika
magdulla
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Czego oczy nie widza, tego sercu nie zal:-)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

magdulla pisze:Ja juz wysluchuje na temat incydentow sanatoryjnych od kwietnia:-) a fakt ze bardzo lubie poznawac ludzi i uwielbiam tanczyc wszystko pogarsza:-)Tak mysle Jacku7910 moze podamy naszym polowkom tel.do siebie aby sie wspierali w tych trudnych chwilach jak bedziemy sie relaksowac, bo jade w tym samym terminie:-)
Hi hi hi powinno być osobne forum dla tych co pozostali w domu gdy partnerzy są w sanatorium . Ja powiem tak nie trzeba jechać do sanatorium bu zdradzić partnera ,a zdrady były są i będą wszędzie tylko od nas samych zależy jak daleko się posuniemy i na ile sobie pozwolimy . Też życzę wszystkim obecnym i przyszłym kuracjuszom zdrowia , szczęścia , super zabiegów , zajefajnego towarzystwa do pogadania , spacerów , kawy , jak i super partnerów do tańca ZIGI
ODPOWIEDZ