NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: NFZ Małopolska

Post autor: Wienia »

Martynko to u Ciebie już prawie 22 miesiace od złożenia wniosku,więc tylko patrzeć jak dostaniesz przydział.Życze fajnego miejsca.Czy podpatrzyłaś gdzie masz propozycję wyjazdu?
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2016 17:56
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: martynaQ »

wieslawa kowalska633 pisze:Martynko to u Ciebie już prawie 22 miesiace od złożenia wniosku,więc tylko patrzeć jak dostaniesz przydział.Życze fajnego miejsca.Czy podpatrzyłaś gdzie masz propozycję wyjazdu?
Wiesia,a jak to można podpatrzeć ? Chociaż mozna by podpatrzeć,to i tak nic chyba z tego ,bo mają mi przesuwać na póżniejszy termin.Na razie nie wiem na czym stoję,numer mam ponad 2700 i czekam ;)
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Martynka! Wniosek wraca po 18 miesiącach do weryfikacji do lekarza który wystawił,do mnie też przychodzi zawiadomienie ,więc ide do lekarza i przy mnie lekarz uzupełnia.
Wtedy pytam gdzie mam propozycję wpisaną.Ostatnio nawet w recepcji dostałam wniosek przed wejściem do gabinetu lekarskiego i sama przeczytałam..Tak jest u mnie w przychodni.Potem sama odsyłam wniosek więc też można podpatrzeć na samym dole jest propozycja i pieczęć lekarza. :)
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

martynaQ pisze:
wieslawa kowalska633 pisze:Martynko to u Ciebie już prawie 22 miesiace od złożenia wniosku,więc tylko patrzeć jak dostaniesz przydział.Życze fajnego miejsca.Czy podpatrzyłaś gdzie masz propozycję wyjazdu?
Wiesia,a jak to można podpatrzeć ? Chociaż mozna by podpatrzeć,to i tak nic chyba z tego ,bo mają mi przesuwać na póżniejszy termin.Na razie nie wiem na czym stoję,numer mam ponad 2700 i czekam ;)
Z tego co wiem to przesuwają w czasie ,ale zwykle nie zmieniają miejsca.
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 18:59
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: goośka71 »

wieslawa kowalska633 pisze:Martynka! Wniosek wraca po 18 miesiącach do weryfikacji do lekarza który wystawił,do mnie też przychodzi zawiadomienie ,więc ide do lekarza i przy mnie lekarz uzupełnia.
Wtedy pytam gdzie mam propozycję wpisaną.Ostatnio nawet w recepcji dostałam wniosek przed wejściem do gabinetu lekarskiego i sama przeczytałam..Tak jest u mnie w przychodni.Potem sama odsyłam wniosek więc też można podpatrzeć na samym dole jest propozycja i pieczęć lekarza. :)
Aaaa to nie wiedziałam
Cenna podpowiedź - dzięki
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

A to Wiesia nam wyjaśniła :kwiat: :serce: Ale niestety już za późno :( i po ptokach na ten raz :) Ale na przyszłość cenna informacja,dzięki :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

martynaQ pisze:A to Wiesia nam wyjaśniła :kwiat: :serce: Ale niestety już za późno :( i po ptokach na ten raz :) Ale na przyszłość cenna informacja,dzięki :kwiat:
Czyli ,że już po weryfikacji jesteś,jeśli mogę zapytać do Niwy to jedziesz prywatnie czy z ZUS?
Zazdroszczę- pozytywnie miejsca życzę trafionych zabiegów, towarzystwo już sie kompletuje będzie się działo.Wszystkiego dobrego! :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Martynko już wszystko wiem przecież pisałaś ,że z KRUS wyjezdzasz,dużo tych informacji i nie zakodowałam. Pozdrawiam i słodkiego Tłustego Czwartku. :kwiat:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuję Wiesia i wzajemnie :kwiat: :serce: :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

wieslawa kowalska633 pisze:Martynka !Wniosek wraca po 18 miesiącach do weryfikacji do lekarza który wystawił,do mnie też przychodzi zawiadomienie ,więc ide do lekarza i przy mnie lekarz uzupełnia.
Wtedy pytam gdzie mam propozycję wpisaną.Ostatnio nawet w recepcji dostałam wniosek przed wejściem do gabinetu lekarskiego i sama przeczytałam..
Ja przy weryfikacji , tez miałam wniosek w ręce .... z nim wchodziłam do lekarza , nawet przez myśl mi nie przeszło , żeby poczytać na odwrotnej stronie :o :o

:lol: :lol:
ODPOWIEDZ