Dokładnie, Szczawnica, pisałem o tym wcześniej.sergio_1 2 3 4 pisze:Ktoś pisał o Pieninach czyli mam rozumieć , że Szczawnica w planach ?:)
Trochę zmieniłem plan wyjazdu, jadę jutro, jeden dzień pobuszuję po Krakowie
Dokładnie, Szczawnica, pisałem o tym wcześniej.sergio_1 2 3 4 pisze:Ktoś pisał o Pieninach czyli mam rozumieć , że Szczawnica w planach ?:)

No pewnie! Sama się będę wypuszczać na basen (który jest po drugiej stronie ulicy) i na spacery do lasu, który jest obok szpitala. No i w niedzielę będę mogła skorzystać z 12-godzinnej przepustkiCelinka52 pisze:Malgi, sorki za to ,,Malagi,,- ,,a,, mi sie wcisnęło niechcący. nie daj sie zamknąć! Rehabilitacja rehabilitacją ale... lato będzie, moze cie troszke wypuszczą na powietrze

Jak ja się cieszę na tę Krynicę FeliFelice pisze: Bo ze mnie taki niespokojny duch jest...ciągłe w jakichś rozjazdach jestem,więc walizka dyżurna musi być gotowa.Teraz lecę i wracam 25 czerwca,później 17 lipca nad jeziora na dwa tygodnie,a potem w sierpniu Krynica Zdrój,wrzesień Lądeczek....Nie wiem jeszcze co po drodze zdarzyć się może![]()
![]()
I jak tu nie siedzieć na walizkach

Och Felice super!!!Felice pisze: Bo ze mnie taki niespokojny duch jest...ciągłe w jakichś rozjazdach jestem,więc walizka dyżurna musi być gotowa.Teraz lecę i wracam 25 czerwca,później 17 lipca nad jeziora na dwa tygodnie,a potem w sierpniu Krynica Zdrój,wrzesień Lądeczek....Nie wiem jeszcze co po drodze zdarzyć się może![]()
![]()
I jak tu nie siedzieć na walizkach

Ewiko ... jedź jedź bo zaraz za Toba ja ... dokładnie za 3 tygodnie powinnam dojeżdżać do Dusznik.ewiko pisze:Dokładnie za dwa tygodnie , o tej porze będę w drodze do Dusznik.....

Dziewczyny, minie ten czas....ani się obejrzycie....i laba...będzie, mnie jeszcze ciut czekać przychodzi, do 21 lipcaBogutka5 pisze: Ewiko ... jedź jedź bo zaraz za Toba ja ... dokładnie za 3 tygodnie powinnam dojeżdżać do Dusznik.
Tuz Tuz.
Bogutka

Witam , ale gdzieś pomiędzy tymi terminami będzie rozkoszowanie się pobytem tam gdzie te skierowania dostaliście , nie należy o tym zapominaćewiko pisze:Asiulek, w tym czasie my z Bogutką będziemy już PO, a Ty będziesz się cieszyć z zabiegów. Natomiast my grzecznie ustawimy się na koniec kolejki....