23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 26 razy

Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Post autor: ewasz »

medman - byłam w "Janie" jak wiesz i pobyt sobie bardzo chwalę :D
Mieliśmy na wyżywienie 7,40 na dzień a posiłki były urozmaicone i pod dostatkiem. Nikt nie musiał dojadać. Wszystko zależy od inwencji kucharek.
Myślałam, że się ujawnisz i się poznamy na tańcach, miło by było wiedzieć z kim się pisze :twisted:
Dzisiaj już niestety wróciłam do domu :D
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
jacek7910
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 00:50
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: jacek7910 »

mam jeszcze pytanko do tych co byli w pawilonie II czy przy łóżkach są kontakty ??znajoma nie dawno wróciła ze senatorium (innego) i mówiła że jak sie bierze laptopa,telefon,lub cos tam jeszcze to dobrze zabrać ze sobą przedłużacz bo ciężko o kontakty ! Ubawiło mnie to ale po zastanowieniu faktycznie PROBLEM :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sztani »

W pokojach normalne ,ze są kontakty . odbiór Wi - Fi z tego co wiem (laptop ) tylko na korytarzu Lepiej weź przedłużacz
Awatar użytkownika
medman
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2014 12:51
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: medman »

wifi w wszur paw 2 jest ogólnie kiepskiej jakości. Nie ma różnicy czy odbierasz w pokoju czy na korytarzu, pół metra od routerka
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tak, tam też są kobiety :lol: :lol: :lol: :twisted:
jacek7910
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

No dziś 1 dzień pobytu zaliczam :D odnośnie pawilonu 2 to jak i na zewnątrz tak i w środku jak za komuny :mrgreen: w pokojach czajnik ,telewizor lcd (85zł). Balkony zdewastowane ,obiad katastrofa i kolacja sie szykuje taka sama :lol: Jedyny plus za wifi że w pokojach idealnie chodzi .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No to pierwsze koty za płoty :lol:
Z pokoju to i tak będziesz korzystał najmniej więc da się przeżyć :lol:
Gorzej z wyżywieniem ale może nie będzie tak źle :roll: :twisted:
Najważniejsze żeby dobrze były dobrane zabiegi :)
Miłego pobytu :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No nie wiem , nie było aż tak źle :roll: nie porównujmy do komuny ( wtedy też nie było najgorzej ) .Balkoniki fakt wymagają remontu , ale pokoje praktycznie jak w większości obiektów sanatoryjnych , skromne . Tych na 3* jeszcze mało w naszych sanatoriach .Będąc w zeszłym roku nie mogłabym nic złego powiedzieć o jedzonku , byłam na diecie i wszystko było smaczne i dużo.Myślałam że po remoncie kuchni i stołówki będzie jeszcze lepiej a tu Jacku piszesz że fatalne jedzenie :?: :roll: :roll: W pokoikach było czysto , ciepło ( byłam zimą ) czajniki w pokoju , nie trzeba było ganiać po korytarzu , łazieneczka skromna ale zadbana , szafa nie za duża ale na 2 osoby w okresie zimowym dałyśmy radę .Winda nowoczesna , zjeżdżała do stołówki na przyziemiu .No i najważniejsze bardzo dobra baza zabiegowa , a bywałam już w wielu sanatoriach i tu absolutnie nie można się przyczepić ...[ obrazek zewnętrzny ]...[ obrazek zewnętrzny ].....[ obrazek zewnętrzny ] .Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Uważam, że całkiem przyzwoicie :)
jacek7910
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Powiem tak jestem pierwszy raz w sanatorium i dla mnie skromnie :) lubie jeździć rzadko ale na bogato :lol: jestem pierwszy raz w takich pokojach pamietam takie pokoje jak jeździłem z ojcem za komuny co roku nad morze to w takich warunkach spałem .Stołówka super od remontowana czysto i ładnie kolacją sie nawet najadłem ale obiad porazka :evil: Według mnie co tyle kuracjuszy tu wpada i tyle kasy kasują zus i nfz to powinno to jakoś wyglądać :lol: a oni kase ładują chyba w panele słoneczne na dole i przy balkonach :shock: łazienki ujdą szafa też jest no ale to nie moje klimaty ;) ja mam inny gust.Byłem właśnie na mieście i zaliczyłem piekiełko i zdrojową :shock: 5zł wstęp a ludzi opór . Tylko że to klimaty nie moje bardziej dla ludzi po 50 i takie tam są ;) zabawe mają konkretną 100 gram wódki 18 zł :shock:
ODPOWIEDZ