HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: krecik »

Przepraszam, że do Was się tu wcinam, ale chciałem tyko powiedzieć, że mam miłe wspomnienia ze spotkań z Hanysami.
Pierwsze to było we wojsku w latach 1973 -1974 spotkałem bardzo sympatycznego chłopaka aczkolwiek nieco porywczego. Gdy dla żartu zamknęliśmy go w magazynku to po chwili był już na zewnątrz. Wziął po prostu siekierę i rozwalił drzwi :lol: :lol: :lol:
Inne spotkanie to w roku 2011 jadąc na wycieczkę do Sankt Petersburga spotkałem grupę Hanysów (jakieś koło turystyczne przy kopalni) ok. 10-13 osób. Okazali się bardzo miłymi i sympatycznymi osobami, które mają wspaniałe poczucie humoru i potrafią wypić. Potrafią wypić tzn. wypili morze wódki ale przy tym zachowali się wzorcowo. to są bardzo miłe wspomnienia.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

krecik pisze:Przepraszam, że do Was się tu wcinam, ale chciałem tyko powiedzieć, że mam miłe wspomnienia ze spotkań z Hanysami.
Pierwsze to było we wojsku w latach 1973 -1974 spotkałem bardzo sympatycznego chłopaka aczkolwiek nieco porywczego. Gdy dla żartu zamknęliśmy go w magazynku to po chwili był już na zewnątrz. Wziął po prostu siekierę i rozwalił drzwi :lol: :lol: :lol:
Inne spotkanie to w roku 2011 jadąc na wycieczkę do Sankt Petersburga spotkałem grupę Hanysów (jakieś koło turystyczne przy kopalni) ok. 10-13 osób. Okazali się bardzo miłymi i sympatycznymi osobami, które mają wspaniałe poczucie humoru i potrafią wypić. Potrafią wypić tzn. wypili morze wódki ale przy tym zachowali się wzorcowo. to są bardzo miłe wspomnienia.
Krecik spoko my cie pszojymy tu na ślonsku zwłaszcza jak se po Czesku godosz ahjo ;) ;) wpadej do nos tu zawsze pojysz popijesz i potańcujesz ze piyknymi frelakmi :D
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No cosik po naszymu tyż tu cza wciepać ;) :D http://www.youtube.com/watch?v=YXOBv12M3H4 :serce: :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

baron14 pisze:No cosik po naszymu tyż tu cza wciepać ;) :D http://www.youtube.com/watch?v=YXOBv12M3H4 :serce: :kwiat:
To je to baron14 -po naszymu anaberg po ichniemu Góra Św.Anny :) mocka ludzi sie tam zbiro co niedziela a jak łodpust to ni ma kaj sie ruszyć ani auta postawić.Za to we Domu Pielgrzyma łobiod po naszymu --ze kluskami i roladom i modrom kapustom.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

baron14 pisze:No to cza zaczonć tańcować ;) ;) http://www.youtube.com/watch?v=IV8bCYv1Hnw :serce: :kwiat:
Baron 14 Ciebie ni o piśniczka idzie ,ale o te frelki co prawie sagie tańcujom co? :lol: :lol: :lol: przyznej sie -a co na to Twoja ? :o nudelkulom Ci połechce po karku zaroski :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

krecik pisze:Przepraszam, że do Was się tu wcinam, ale chciałem tyko powiedzieć, że mam miłe wspomnienia ze spotkań z Hanysami.
Krecik -fajny z Ciebie chop -kiedy se tu do nas ślipiem łypiesz :roll: bydź u nas i se pogodej ze nami .Jak nie poradzisz to Ci pomogiemy :lol: Jo ze chopami górnikami wiela ni mom wspólnego.Wim co one som fajne chopy i lubieją za kragiel se polać :lol:
Puć do nas i wezmyj se i kołoczek i tortinsztika i kawa ku temu i te oplerki z bierem no a kiszka tyż dobro ze grilla.Ino po lekku, co byś na roz nie wzion tego, bo bydzie nie fajnie z basem :lol: :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

stokrotka pisze:
baron14 pisze:No to cza zaczonć tańcować ;) ;) http://www.youtube.com/watch?v=IV8bCYv1Hnw :serce: :kwiat:
Baron 14 Ciebie ni o piśniczka idzie ,ale o te frelki co prawie sagie tańcujom co? :lol: :lol: :lol: przyznej sie -a co na to Twoja ? :o nudelkulom Ci połechce po karku zaroski :lol: :lol: :lol:
Stokroteczka rostomoło jo niy dostana nudelkulom bo nimo mi narazie żodno frelka przidzwonić
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiysz Stokroteczka jo by i sie może łożynił ale we dowodzie mi napisali kawaler i jakoś gupio tak sie wychylać :lol: :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Teroski chyba wszyskie frelki i kamraty poszły spać mie cie we szynku przeciongło ale było piyknie przez 3 godziny my wice rosprowiali :D
ODPOWIEDZ