ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Czy ten znajomy odczekał rok od poprzedniego powrotu z sanatorium ? tego nie wiemy .Potem to już normalne że w kolejce czeka się do..... 24 msc.
Mnie chodzi o nic innego ,tylko o możliwość złożenia kolejnego wniosku do sanatorium bez czekania 12 msc. od powrotu.
Bo kolejkę nie przeskoczymy,ale możliwość złożenia kolejnego wniosku. Nikt i tak nie pojedzie wcześniej jak po upływie 18 msc-co się nie zdarza na Śląsku.
Tak na marginesie : na odpowiedź o przyznaniu nr czekałam wiosną nie ustawowe 30 dni lecz prawie 2 msc.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
...Był w sanatorium na przełomie kwietnia/maj 2014
Wniosek u rodzinnego wypisywał w tym samym tygodniu kiedy wrócił !!!!
a na ":Audiencji w NFZ " był w pierwszym tygodniu lipca !!!
Aby Cie dobić znajoma z ,którą bylem w Busku już złożyła osobiście wniosek -małopolski oddział NFZ.-i przyjęto jej ( może się ujawni czyta Nasze Forum !!)
A co do numerków Ja na tzw "poszpitalne " czekałem już ze skierowaniem nie całe ..30 dni ,a na numerek do rejestracji Mama w zeszłym roku 21 dni -lipiec
A co do częstotliwości MASZ racę nie częściej niż co 18 miesięcy
Czy dobrze zrozumiałam -wrócił w tym roku z sanatorium,zaraz po tym dostał kolejny wiosek i był w Katowicach w lipcu br. a teraz czeka kolejne 24 msc w kolejce.darek pisze:Stokrotko
...Był w sanatorium na przełomie kwietnia/maj 2014
Wniosek u rodzinnego wypisywał w tym samym tygodniu kiedy wrócił !!!!
a na ":Audiencji w NFZ " był w pierwszym tygodniu lipca !!!
Aby Cie dobić znajoma z ,którą bylem w Busku już złożyła osobiście wniosek -małopolski oddział NFZ.-i przyjęto jej ( może się ujawni czyta Nasze Forum !!)
A co do numerków Ja na tzw "poszpitalne " czekałem już ze skierowaniem nie całe ..30 dni ,a na numerek do rejestracji Mama w zeszłym roku 21 dni -lipiec
A co do częstotliwości MASZ racę nie częściej niż co 18 miesięcy
Jeśli tak było tzn. że można, o ile ma się szczęście i nie odeślą z ad. żeby czekać rok itd. Ktoś tu kiedyś pisał że odwoływał się i tak to trwało, to wzajemne pisanie aż do momentu gdy minęło 12 msc.od powrotu.Po tym terminie przyznali nr
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Ten co jedzie osobiście i walczy o swoje ten wygrywa - na to wychodzi
Pozostali na straconych pozycjach
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
o ile pamiętam bodajże Selena go wkleiła
A znajomy był po sanatorium , w którym byli "starzy wyjadacze " , krotka konsultacja i na Jankego
Zadam Pytanie
GDZIE jest napisane ,że nie można złożyć czy lekarz ma nie wypisywać.
Mój Rodzinny tylko raz chciał zadać pytanie czy.....
Nie zadaje wypisuje o co za sugeruję -Fakt nie od ręki ,ale do tygodnia ma wypisane
JEST jedynie informacja ,że do Sanatorium nie można częściej jeździć NIŻ co 18 miesięcy
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Dareczku skwapliwie z tego skorzystamdarek pisze:Ten papier z NFZ jest opublikowany tutaj na Forum Musimy go odszukać !!!!!!!
A znajomy był po sanatorium , w którym byli "starzy wyjadacze " , krotka konsultacja i na Jankego
Zadam Pytanie
Nie zadaje wypisuje o co za sugeruję -Fakt nie od ręki ,ale do tygodnia ma wypisane
JEST jedynie informacja ,że do Sanatorium nie można częściej jeździć NIŻ co 18 miesięcy
Pozdrawiam
I to jest dla mnie zrozumiałe -ostatnie zdanie -reszta to widzimisie NFZ z Katowic - teraz czekam w kolejce -ale jak dożyję to kolejnym razem nie dam się zbyć .Dziękuję za info o tym znajomym.darek pisze:Ten papier z NFZ jest opublikowany tutaj na Forum Musimy go odszukać !!!!!!!
Zadam Pytanie
Teraz muszę poszperać i znaleźć ten przepis.
-
henryk44
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2014 17:20
- Staż sanatoryjny: 4
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
na dzisiaj informacja o ubytku numeracyjnym w miesiącu lipcu 2014: 4.904jacky6 pisze:tym razem pokusiłem się o kwartalne podsumowanie pracy licznika...jacky6 pisze:miesięczne podsumowanie trudu NFZ...
od 23.04 do 23.05 ubyło 4.270 numerków
przybyło na przeglądarce zawiadomienie o roli inicjatywnej Departamentu Służb Mundurowych...
wykazał on postęp od 03.04 do 03.07 aż 10.000 numerów co daje w tym okresie średnią miesięczną ca 3.333 numerki...
...
ubył natomiast ze stronki NFZ przesławny Departament Służb Mundurowych...
i tak to siebie ten młynek mieli ...