Krynica Zdrój - zabiorę osoby.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: Krynica Zdrój - zabiorę osoby.

Post autor: jan19557 »

Dziewczyny dajcie spokój chłopakowi. Nie bądźcie takie obrażalskie. Złóżcie to na kark młodości i niedoinformowania przez innych którzy nie zaliczyli żadnego sanatorium lub po prostu nie mieli szczęścia do dobrego towarzystwa albo nie mieli brania. Zdarzają się ludzie o odmiennych poglądach na stosunki międzyludzkie. Ostatnio miałem do czynienia z taką osobą, której nic nie pasowało i na dodatek donosiła na wszystkich wokół nawet do ZUS-u na kadrę sanatoryjną. To przechodzi ludzkie pojęcie. Po co tacy ludzie w ogóle wyjeżdżają ze swoich norek skoro nie potrafią z nikim się dogadać. :shock: :evil: Chłopak pojedzie , zobaczy na własne oczy i na pewno zmieni zdanie. Jestem tego pewien, że wybierze się następnym razem być może z kimś z nas.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

jan19557 pisze:Dziewczyny dajcie spokój chłopakowi.
Nie bądźcie takie obrażalskie. Złóżcie to na kark młodości i niedoinformowania przez innych ...Chłopak pojedzie , zobaczy na własne oczy i na pewno zmieni zdanie. Jestem tego pewien, że wybierze się następnym razem być może z kimś z nas.
jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz...

staropolskie porzekadło ponoć...

a teraz Imć Piotruś nie koniecznie Pan schował się pod skrzydła mamuni ?

:mrgreen: to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie kop leżącego . To nie przystoi poważnym ludziom.
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

jan19557 pisze:Nie kop leżącego . To nie przystoi poważnym ludziom.
... czyżby męska solidarność? Janie ja przez takie osoby jak Piotr, które wyrażają swoje poglądy i wypowiadają się na temat kuracjuszy , na temat pobytów w sanatorium nie będąc w nim i tylko tam coś ze słyszenia bo ktoś, coś, miałam bardzo poważne problemy i myślę że nie tylko ja.... a forum NS jest publiczne i każdy może sobie przeczytać, a w planach kolejny wyjazd, ale jeszcze kilka tego typu wpisów,......... :cry: wybacz ,ale nie pozwolę się obrażać .... a człowiek kulturalny i poważny nie wypowiada się w taki sposób tym bardziej że przewagą są kobiety ... i szkoda że nie mogę dokopać :evil:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Beatko :kwiat: z buta go ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Beatko masz do tego prawo i czyń co ci serduszko mówi. Broniłem go bo młody i nie wie co czyni. Życie jeszcze przed nim i sam zrozumie swoje błędy. Taką mam nadzieję. Basiu taka piękna i zarazem okrutna? Nie wierzę. Chociaż te słowa chyba powinny się znaleźć w dziale "wszystko o kobietach"
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Janie każda kobieta jest aniołem, dopóki, dopóty jej facet nie wkurzy :lol: :lol:
A czy Piotr jest taki młody :?: :roll: ...nie powiedziałabym ...czterdziestka na karku ...jedynie może duży rozkapryszony chłopczyk, ciągle pod skrzydełkami mamusi ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

kruszynka pisze:A ja się nie zgodzę :evil: Po pierwsze nikt nikomu nie dał prawa obrażania innych .
Horda słowo którego znaczenia nie zna ,niech nie używa .
Jak został wychowany tak traktuje innych ,rodzicielka zamiast skupić się na leczeniu obserwowała innych ludzi ,więc szkoda na takie osoby mojej kasy z podatków na dofinansowanie leczenia .
Mam staz sanatoryjny ,taki że ten kolega może pozamiatać mi hol jak idę.Mąż odwozi mnie ,syn odwozi jak jest taka potrzeba i nigdy mnie nikt z bliskich nie obrażał.
Po za tym jak się nie ma żadnej wiedzy to nie zabiera się głosu ,a się nie ma to widac po postach.
Jak ma ten kolega trochę kultury ,to powinien społecznośc tego forum przeprosić ,bo nikt tutaj do zwierząt się nie zalicza.
Zawsze będzie moje
  • NIE
,dla poniżania i obrażania innego człowieka.
Wiesz Kruszynko kto najwięcej barwnych opowieści snuje :?: Ten kto najwięcej rozrabiał ,widać mamcia miała to i owo na sumieniu ;) :twisted: :roll:
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam - i ja potwierdzam -przez takie osoby jak Piotr tworzy sie obraz nierealistyczny nt. sanatoriow i zgodnie z wypowiedziami Pań nie po to stworzono to forum by obrazac lub ujawniac swoj niski poziom samooceny , ja bylam 13 razy i za kazdym razem wracam do domu bez ekscesow a jesli juz to wyjezdzajac zamykam drzwi za soba i to co tam bylo to tylko moja tajemnica a nie powod do opowiadania prywatnych odczuc , a jesli ktos chce zdradzic lub poszalec nie musi wyjezdzac moze to zrobic gdziekolwiek wiec Panie Piotrze rocznik 74 nie upowaznia jak pisaly Poprzedniczki do wkladania wszystkich do jednego worka - pozdrawiam
ewelina68
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2014 17:27
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: ewelina68 »

Witaj jan19557- ja się nie obrażam, bo nie mam 5-ciu latek i walkocyków. Nie pisz takich bzdur, że młody,
że do działu- "wszystko o kobietach". Na początku był miły, ponieważ szukał osób, bo biedny na paliwo nie ma.
Jak ma chociaż deko honoru, to niech przeprosi na forum Kuracjuszy i zrezygnuje z wyjazdu do sanatorium!!!
Z tego co mi wiadomo, ludzie czekają po 2 lata (NFZ) na taki wyjazd.
Zablokowany