Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Medi moja suka w domu wytrzymuje kilkanaście minut i już stoi pod drzwiami i dyszy.......bo jej za gorąco
chociaż jak latem były upały to leżała w łazience na kafelkach,bo tam było najchłodniej
Mój też chce ciągle na dwór ale ...tylko sprawdzić zawartość kocich misek i ....z powrotem chce do domu Ja jestem po to by mu służyć ,moim obowiązkiem jest otwierać drzwi kiedy mu się zachce ...
Dobranoc Princi idę zobaczyć czy nie ma mnie w łóżeczku
Słoneczko małż wczoraj wrócił z pracy i prawie natychmiast zapadł w letarg i tylko było słychać dziwne dźwięki wydobywające się z kokona utworzonego na sypialnianym łóżku jako jedyny żywiciel rodziny ma święte prawo do zasłużonego odpoczynku i snu dziś idzie na noc tak więc przynajmniej nie będzie się w domu rozchodził przyjemny odgłos chrapania