PUSTKOWO 11 MAJ 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Adas1990
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2016 18:11
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Re: PUSTKOWO 11 MAJ 2016

Post autor: Adas1990 »

mam nadzeje ze będzie Ciepło i będą Ładne panie chet.... na s.... jestem pozytywnie nastawiony bo 23 dni i nic nie ....... a tak może znajdą się takie
Adas1990
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2016 18:11
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Adas1990 »

I trzeba wziąść za wziosc zabezpieczenia z sobą myślę że będzie fajnie
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2013 08:51
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Piniu »

Adas1990 na pewno będą kobiety w różnym wieku. Tylko że po przeczytaniu twoich postów to raczej możesz liczyć na próchno ale z "dziury" w płocie, bo żadna szanująca się za takie teksty może dać tylko po papie. Tak więc, kulturą i słownictwem musisz wejść na wyższy poziom, bo inaczej czeka cię cały turnus w celibacie. ;)
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widziałem że od wczoraj oficjalna strona Zem touristu zniknęła. Czy aktualizują? Czy coś innego...? Dziwne bo żadnego info nigdzie niema. :o :shock: :roll:
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2016 23:30
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: LipAsia »

Danae pisze:
LipAsia pisze:Danae, serdeczne dzięki. :kwiat: Uderzam do Ciebie na priv za chwilę:) A tak na marginesiie, szkoda, że nie mozna zabrać się razem z walizka tym kurierem... :lol:
LipAsia,
wysyłanie walizki do sanatorium ktoś już pierwszy zaczął i przetarł szlak. Zwierzęta za pośrednictwem kuriera też już wysyłają /kupiłam tak rybki/ To co za problem spróbować z ludźmi?! :lol: :lol: :lol: Będziesz pierwsza :lol: :lol: :lol: Jakaś butla z tlenem i ...... . Dobre opakowanie ..... :lol: :lol: :lol:
Tylko w sumie wyjdzie dłużej, niż standardowymi środkami lokomocji!! A jeszcze nie daj ... Cię zagubią :lol: :lol: :lol:
To tak w ramach rozluźnienia atmosfery dotyczącej beznadziejnych połączeń ;)
Pozdrawiam :D
Napisałam do Ciebie na priw, ale"cuś" ciiiszzzzaaa :)

Połaczenia z Gdańska są do kitu, na blablacarze w tym terminie nikt sie nie ogłasza... może odważe się jechac autkiem razem z walizką... jak mnie laweta po drodze nie zabierze w odwrotnym kierunku... to bedzie CUD :lol:
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Piniu a Ty skąd jedziesz i czym, ze tak nieskromnie zapytam... :D
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jadę z Bydgoszczy.
:ugeek:
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No wierzchem na mojej KIAnce.
:D
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:( a juz miałam nadzieję, że może z moich okolic... :roll: Takim wierzchem to nie masz szans na lawetę :) Ja mam wynalazek pt. Daihatsu Sirion...haaaa tego wierzcha nie zna NIKT :lol: Po mieście śmiga zdrowo, ale na trasie... nie mam pojęcia, bo nabyłam niedawno.
Danae
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 10:45
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Danae »

Napisałam do Ciebie na priw, ale"cuś" ciiiszzzzaaa :)

Połaczenia z Gdańska są do kitu, na blablacarze w tym terminie nikt sie nie ogłasza... może odważe się jechac autkiem razem z walizką... jak mnie laweta po drodze nie zabierze w odwrotnym kierunku... to bedzie CUD :lol:[/quote]
LipAsia,
odpowiedziałam na PW 21 kwietnia i więcej wiadomości od Ciebie nie otrzymałam. Sprawdzałam przed chwilą.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ