Szczawnica 28 listopad
- goośka71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 mar 2012 18:59
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Szczawnica 28 listopad
Ty też będziesz w Papierniku ??BABCIAHA pisze:.. i ja dołączam do WAS!!
Serdeczności
- goośka71
- Super Kuracjusz

OK, już doczytałamgoośka71 pisze:Ty też będziesz w Papierniku ??BABCIAHA pisze:.. i ja dołączam do WAS!!
Serdeczności
Nic się nie martw, z Julii do Papiernika nie jest tak daleko... Może trochę pod górkę, ale sama widzisz, że koniecznie będziemy musiały/ musieli wszyscy się spotkać! Już niedługo....
- goośka71
- Super Kuracjusz

Już się nie mogę doczekacMoniL pisze:Aga!
Nic się nie martw, z Julii do Papiernika nie jest tak daleko... Może trochę pod górkę, ale sama widzisz, że koniecznie będziemy musiały/ musieli wszyscy się spotkać! Już niedługo....
- goośka71
- Super Kuracjusz

Byłam w Budowlanych 4 lata temu w okresie postu i ...........nie grali codziennie Dopiero pod " przymusem " DJ przydzedłbetka46 pisze:Ludzie ja byłam w Szczawnicy w Papierniku w Pażdzierniku jest super muze grają codziennie w Budowlanych jak stworzycie fajną ekipę to będziecie mjeli co robić to tylko zależy od was powodzenia i miłego pobytu
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Niestety - nigdy nie byłam na turnusie w Szczawnicy, więc wszędzie szukam przydatnych informacji.ludolfina pisze:Marku czy Ty mieszkasz na stałe w Szczawnicy ? Jesteś skarbnicą wiedzy
W taki sposób czynię przygotowania do tego wyjątkowego późnojesiennego wyjazdu w góry.