Sanatorium Julianówka w Ciechocinku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Sanatorium Julianówka w Ciechocinku

Post autor: maria123 »

Ja również obeszłam cały Ciechocinek na piechotę mimo, że był to grudzień. Bardzo mi wspominam pobyt w Ciechocinku. Jeszcze bym tam wróciła. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Marnelo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2015 08:14
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Marnelo »

https://youtu.be/Wo18fikgreA
Film na zkończenie turnusu.
:)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

[quote="Marnelo"]Jednemu pobyt się spodoba a drugiemu nie i tak jest ze wszystkimi sanatoriami. Zależy, kiedy się tam jest, w jakiej porze roku i co się lubi? Jeden lubi przesiadywać w kawiarni a drugi przez 50 lat nie był w kawiarni ani razu. Jeden lubi dobrze się napchać jedzeniem a drugi lubi się odchudzać. Jeden lubi kąpać się w basenie a drugi nie. Jednemu towarzystwo w pokoju odpowiada a drugiemu nie. Ja na samym początku musiałem sobie zmienić miejsce na stołówce przy stole, bo bym chyba nic nie jadł gdybym dalej tam siedział. Dobrze, że ja byłem o takiej porze roku, że po całym Ciechocinku mogłem sobie w koszulce z krótkim rękawkiem pospacerować czy w okolicach Wisły pobiegać to pobyt mi się bardzo spodobał.
Podoba mi się Twój wpis...każdy ma inne oczekiwania,ponieważ nie ma na świecie dwóch takich samych ludzi :)
Awatar użytkownika
Marnelo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2015 08:14
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Marnelo »

Zdjęcia z Ciechocinka
http://tavros.pokazywarka.pl/
ODPOWIEDZ