Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Oby. Ale aby się nie rozczarować warto mieć na uwadze, ze 1. to jest najzimniejszy zakątek naszego kraju 2. zajecia zajmują większą część dnia i obawiam się, ze czasu na nacieszenie się tym otoczeniem będzie jak na lekarstwo. Ale zawsze wchodzą w grę wieczorne spacery
iza_wawa pisze:Oby. Ale aby się nie rozczarować warto mieć na uwadze, ze 1. to jest najzimniejszy zakątek naszego kraju 2. zajecia zajmują większą część dnia i obawiam się, ze czasu na nacieszenie się tym otoczeniem będzie jak na lekarstwo. Ale zawsze wchodzą w grę wieczorne spacery
z ostatniego opisu to tych zajęć trochę jest ale na szybko sumując to raptem ze trzy godziny tylko z przerwami , dni są coraz dłuższe a wieczorne spacery są bardziej romantyczne
Lisa pisze:Dzięki Iwona, liczę na to, że jednak będę mieszkać sama i jakoś to ogarnę .
Może poglądy polityczne są wystarczającym powodem do uzyskania pokoju jednoosobowego lub doboru współlokatora , osobiście jestem strasznie anty pisowy i jak trafię na 24 dni z wyznawcą pislamu to może dojść do tragedii
Lisa pisze:Dobry wieczór Iza, MAnty, Iwona, kiedy wracacie, ja tam będę 13 kwietnia nad ranem, może się jeszcze zobaczymy przed Waszym powrotem do domu ?
Ze mną spoko ja wyjeżdżam 14 ale to tylko dlatego że przyjeżdżam dzień później od Izy i Iwony
Na pewno wyjezdzasz 14-go? Bo ja 12-go a przyjezdzam dzien wczesniej... btw - wczoraj dzwonilam raz jeszcze do Witala i zus kwateruja nie tylko w dwojkach ale tez w trojkach...
iza_wawa pisze:Na pewno wyjezdzasz 14-go? Bo ja 12-go a przyjezdzam dzien wczesniej... btw - wczoraj dzwonilam raz jeszcze do Witala i zus kwateruja nie tylko w dwojkach ale tez w trojkach...
No jasne że się pomyliłem masz rację Iza , 13 będę wyjeżdżał . Liso to się nie spotkamy chyba że z walizakami się miniemy w drzwiach