Wieniec Zdrój - Jutrzenka- od 2 stycznia 2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Wieniec Zdrój - Jutrzenka- od 2 stycznia 2018

Post autor: forumowicz »

proszę bardzo :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: jan19557 »

Mała uwaga. Mieszkałem na 2 piętrze nad głównym wejściem, od strony południowej z widokiem na park, przedostatni pokój i w pokoju mieliśmy dywan a nie wykładzinę ( w ramach NFZ )
basiusia9
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2017 00:20
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: basiusia9 »

Aga i Zbigniew 165 mam już też zaświadczenie od lekarza, a co będzie to zobaczymy. Pozdrowionka :)
Agnieszka73
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2017 19:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka73 »

Fajnie że się pakujesz :D Ja pewnie spakuje się dzień przed wyjazdem,zawsze tak robię :D kubek zawsze biorę że sobą, mój ulubiony :D Basiusia jak coś to spotkamy się przy fontannie tam będę zawsze na papierosku :lol:
basiusia9
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Agnieszka73 pisze: 27 gru 2017 23:17 Fajnie że się pakujesz :D Ja pewnie spakuje się dzień przed wyjazdem,zawsze tak robię :D kubek zawsze biorę że sobą, mój ulubiony :D Basiusia jak coś to spotkamy się przy fontannie tam będę zawsze na papierosku :lol:
Aga nie ma sprawy,przyzwyczajona jestem do przerw na papieroska z koleżankami chociaż jako jedyna nie palę.Co do kubka to miałam zamiar wziąć dwa jakby nie było w pokoju, bo wiesz jak to jest w jednym kawa czy herbata, a w drugim np sok.Fajnie że mam tutaj Ciebie i innych i mogę pytać bo nie chcę brać niepotrzebnie rzeczy które tam są.Gdyby nie to forum to pewnie wzięłabym suszarkę do włosów itd. Dobrze wiedzieć, bo nie chce mieć zbyt ciężkiej walizki, przez ból kręgów szyjnych i ręki. Pozdrawiam Bacha :) :)
forumowicz

Dziewczyny , tam jest sklep takie "delikatesy i 1001 drobiazgów" jeśli cokolwiek Wam zabraknie tam kupicie łącznie z jednorazówkami , ściereczkami i różnymi niezbędnymi akcesoriami dla kuracjuszy :)
basiusia9
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

bibi pisze: 28 gru 2017 20:14 Dziewczyny , tam jest sklep takie "delikatesy i 1001 drobiazgów" jeśli cokolwiek Wam zabraknie tam kupicie łącznie z jednorazówkami , ściereczkami i różnymi niezbędnymi akcesoriami dla kuracjuszy :)
Bibi,Tobie chodzi o sklep który mieści się w budynku Jutrzenki ? Bo czytałam w opiniach że jakiś tam jest ale ceny kosmiczne.W aptece podobno też. Czy też jest w pobliżu jakiś inny sklep o którym piszesz.Bo pisano że to wiocha zabita dechami że nawet do sklepu daleko :lol: :lol: Ech ludzie to mają wymagania. Tak tylko pytam.Jak przeczytałam komentarze kiedyś z pretensjami że jak w pokoju jest czajnik i kubek to powinna być do tego kawa i herbata to mi ręce opadły. :lol: :lol:
Agnieszka73
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2017 19:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka73 »

Tak jest blisko sklepik i faktycznie dobrze zaopatrzony :D Basiu nie bierz za dużo ciuchów bo jak się na pierwszy wyjazd spakowałem to połowę ciuchów nie używałam :lol: po co dźwigać :)
forumowicz

Agnieszka odpowiedziała Ci, a ceny są do przełknięcia. Włocławek jest w zasięgu , a tam dużych sklepów pod dostatkiem .
Basiu, to nie jest "wiocha" to tylko uzdrowisko ale gotowe przyjąć ok 1200 kuracjuszy :)
basiusia9
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Oki dziewczyny. To w takim razie jedne spodnie dresowe długie wystarczą i jedne dresowe 3/4 do zabiegów na kręgosłup? ?Bo suszarka jest na balkonie mogę przeprać sobie. Nie będę brać dwóch par gaci dresowych w takim razie :lol: :lol: Aga chyba przejrzę jutro tą walizkę co ja tam spakowałam kiedyś i nie skończyłam, nie mam weny :lol:
ODPOWIEDZ