Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie wszyscy są chętni ,aby pomagać zwierzętom.Mówią,że nie jest to tak ważne,że liczy się tylko pomoc dla ludzi a nie zwierząt.
Znam takie opinie. Moim zdaniem pomoc ludziom ,ale również zwierzętom jest jak najbardziej wskazana i potrzebna. Sądzę,że ten kto krzywdzi zwierzę ,zrobi też krzywdę innemu człowiekowi.
Nie ma współczucia,litości,pozbawiony jest uczuć wyższych.
Oczywiście, że warto i powiem więcej należy pomagać Należę do osób które angażują się w taką pomoc Staram sie pomagać tyle na ile mnie stać. Nasza społeczność szkolna zawsze przed świętami organizuje zbiórki na pomoc ludziom starszym i zwierzętom. Kupujemy
Jeśli mogę ....dlaczego nie ..inni mi też pomagają w razie potrzeby ,,,Prosty przykład ,,,temat ..2 kilogramy za dużo ....dziewczyny z forum rozpisały się i nie powiem skorzystam ....bo pewnie mają rację bo piszą że są efekty ....więc do boju ... Jeszcze raz duże dzięki za pomoc ...Pozdrawiam z Warszawy ..B...
Ale superancki karmik szkoda, muszę wynaleźć stare łyżki drewniane i zrobię taki No dobrze warto pomagać zwierzętom, bo są bezbronne, ludziom starszym bo nie są juz samodzielni, dzieciom z ubogich rodzin, a alkoholikom Mój brat jest alkoholikiem, mieszka sam, jest bez pracy... a dla mnie już ręce opadają
Kochani po to człowiek się urodził aby pomagać innym , słabszym ,.Ja czynię to na ile mnie stać . Co roku mam karmnik na poręczy balkonu . jest z tym trochę miłego zachodu bo trzeba sprzątać po rozrabiakach. Trzeba także w sposób rozsądny mocować te karmniki,w miejscach nie dostępnych dla kotów .( mieszkam na parterze)