Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Sanatorium ZUS /OPŁATA/

Post autor: forumowicz »

KRUSZYNKOOOOO :!: :!: :!: gdzie jesteś... :?: nie denerwuj się.....wyluzuj.... jutro rocznica Powstania Warszawskiego.... Ty też wygrasz :D Ja o 7 rano bandarzuję kciuki, aby nie przyszło mi do głowy otworzyć rąk.... Damy Radę Kruszyneczko... Pozdrowionko
forumowicz

BławatekO :) jestem :lol:jestem :) a poniewaz jestem " uzależniona" :!: :!: :roll: od fajnych ludzi na tym forum ,nie omieszkam napisać jutro jak poszło :!: :!: Bużki słoneczko :) :)
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 10 razy

Post autor: violet58 »

Do Kruszynki
Cierpliwość została nagrodzona :D
Pewnie nie będę zbyt orginalny ale pamiętaj aby przed wyjsciem usiąść wygodnie w foteliku napić się z kimś bardzo przyjaznym dobrej kawki ,lub herbatki ,uspokoić się na maxa ;) :lol: i spokojnie bez lęku w oczach :lol: otworzyć drzwi tej rozkoszy ,usiąść patrząc komisji głęboko w oczy i skierowanko jest na .
Komisje" wszelakiej maści",nie lubią takich "butnych" i tych zakomleksionych też nie ;) :lol: :lol: Głowa do góry. :lol: :lol: :lol:
Powodzenia - trzymam kciuki
Pozdrawiam serdecznie
violet58
forumowicz

violet58 pisze:Do Kruszynki
Cierpliwość została nagrodzona :D
Pewnie nie będę zbyt orginalny ale pamiętaj aby przed wyjsciem usiąść wygodnie w foteliku napić się z kimś bardzo przyjaznym dobrej kawki ,lub herbatki ,uspokoić się na maxa ;) :lol: i spokojnie bez lęku w oczach :lol: otworzyć drzwi tej rozkoszy ,usiąść patrząc komisji głęboko w oczy i skierowanko jest na .
Komisje" wszelakiej maści",nie lubią takich "butnych" i tych zakomleksionych też nie ;) :lol: :lol: Głowa do góry. :lol: :lol: :lol:
Powodzenia - trzymam kciuki
Pozdrawiam serdecznie
violet58
Violet dziękuję za miłe rady :) kawkę wypiję sama w fotelu w pracy ,wydam parę miłych poleceń ;) uspokoję się na mixa i maxa :lol: i bez lęku w oczach otworzę wolniutko te drzwi rozkoszy,usiądę cichutko popatrzę głęboko w oczy ..jak będzie komu ;) i albo otrzymam to wymarzone skierowanko albo ....pojadę na paręd głębszych :lol: z rozpaczy ,że nie dostałam się do tego raju :o
miłej nocki :) :)
forumowicz

Violet58 ,teraz dopiero dopatrzyłam się czegoś szczególnego w Twoim wpisie :) cóż starsza pani przyszła z tańców :!: :!: rozkojarzona.Tym bardziej Twoje rady są dla mnie bardzo cenne :)
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

U mnie zadziałało - będzie dobrze :D
Spokojnej nocy
Pozdrawiam
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

bławatej teoretycznie nie ma tam pokoi jednosobowych, jednak były osoby które mieszkały same w maleńkich pokoikach dwuosobowych, nie wiem tylko jak to załatwiły, jedna pani się przyznała że dzwoniła tam codziennie mówiła że strasznie chraopie, że ma problemy ze snem i miała pokój dla siebie, a jak robili to inni nie wiem, ja też chciałam mieszkać sama a mieszkałyśmy we trzy ale trafiły mi się babeczki na poziomie, nie głośnie, nie hałaśliwe, fajne baby, szanowałyśmy się wzajemnie, szanowałyśmy sen innej i zdanie innej, nie wchodziłyśmy sobie na głowe i miło pod tym względem wspominam pobyt, nawet wybierałyśmy się na wpólne spacery, wypady do gdańska, na starówke czy do galerii bałtyckiej - polecam super galeria i mega wyprzedaże....jakaś odskocznia jak pada deszcz...
forumowicz

Stokrotko napisz mi jakie są zabiegi i czy na miejscu..a także czy jest basen.... bo muszę kupić plandekę ,aby uszyć strój .. ;)
forumowicz

Ale Kruszynę Naszą...trzymają długo na komisji... ja pikole :lol: ... chyba zabrali ją odrazu do sanatorium :lol: tylko gdzie.... KRUSIU napisz do bławatka gdzie Cię wywieźli.... :roll:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pewnie poszła na parę głębszych... :lol: :lol: :lol: :lol: z radości lub żalu :cry:
Jednak myślę, że to pierwsze. :)
Jak dojdzie do siebie ewentualnie dojedzie taksówką pewnikiem się odezwie.
Zablokowany