Biawena Wysowa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Grazka Zabrze
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2013 13:16

Re: Biawena Wysowa

Post autor: Grazka Zabrze »

szkoda że jedziesz 2 dni wcześniej
mam nadzieje że ktoś jednak pojedzie 23 czerwca
już zostało mało czasu :cry:
Grazka Zabrze
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:cry: :cry: :cry: :cry: dalej nic???
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Post autor: ania1961 »

Grazka Zabrze pisze:Dostałam skierowanie do sanatorium Biawena Wysowa-Zdrój od 23.06.2014
szukam osób jadących samochodem z Zabrza lub okolic z którymi mogłabym się zabrać partycypując w kosztach
proszę o kontakt
Grażynko otrzymałaś ode mnie nr telefonu? Wysłałam na pocztę. Pozdrawiam Ania
Beta57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2013 06:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Beta57 »

Witam!
Wejdź na stronę www.carpooling.pl, może tam coś znajdziesz. Ja zgłosiłam tam mój wyjazd na 21.06. Gdybyś zdecydowała się pojechać dwa dni wcześniej (zadzwoń do Biaweny i dowiedz się czy jest taka możliwość) to chętnie z Tobą pojadę.
Do zobaczenia w Biawenie. :)
Grazka Zabrze
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ania otrzymałam twojego maila i podałam ci swój telefon
Grazka Zabrze
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Beta57 pisze:Witam!
Wejdź na stronę www.carpooling.pl, może tam coś znajdziesz. Ja zgłosiłam tam mój wyjazd na 21.06. Gdybyś zdecydowała się pojechać dwa dni wcześniej (zadzwoń do Biaweny i dowiedz się czy jest taka możliwość) to chętnie z Tobą pojadę.
Do zobaczenia w Biawenie. :)
już próbowałam na tej stronie i nic z tego
w taki układzie chyba mnie zawiezie syn
do zobaczenia w Biaenie
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Post autor: ania1961 »

Grazka Zabrze pisze:Ania otrzymałam twojego maila i podałam ci swój telefon
Nie otrzymałam poczty...mój numer telefonu masz skoro mail doszedł, tak? Jeśli nie to napiszę jeszcze raz...do zobaczenia.
betka666
Na forum od: 30 cze 2014 19:19

Biawena Wysowa

Post autor: betka666 »

Witaj florencja :)
Wyjeżdżam do "Biaweny" w Wysowej na turnus od 28 lipca.Twój opis jest dla mnie bardzo przydatny.Moja podróż zaczyna się w Częstochowie i nie mam zbyt dogodnego połączenia.Będę bardzo wdzięczna za udostępnienie rozkładu jazdy autobusu z Krakowa do Wysowej.A może znajdę osobę która w tym czasie wybiera się w tamtym kierunku ? Chętnie będę partycypować w kosztach dojazdu.Mój adres [email].pl
Pozdrawiam ;)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Witaj Beatka tu masz link z DW Głównego w Krakowie ,,, http://www.rda.krakow.pl/pl/odjazdy.php ... 1372649700 ,,, mam nadzieję że choć troszku ci to pomorze . Nie wiem czy dobrze zauważyłem ale ale ja znalazłem tylko jeden kurs z Krakowa do Wysowej o 12,55 ale sprawdz sobie to jeszcze życzę super pogody , fajnych zabiegów , fajnego towarzystwa do spacerów , potańczenia no i zdrowia ZIGI :kwiat:
Awatar użytkownika
florencja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2014 17:17
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: florencja »

Witajcie. Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące Biaweny w Wysowej a nie znalazł odpowiedzi we wcześniejszym obszernym moim wpisie, to dajcie mi znać na pw, bo tu trudno odnaleźć wiadomości do konkretnych osób ;)

P.S.
Infolinia połączeń przewoźnika VOYAGER na trasie Kraków-Nowy Sącz do Wysowej (i droga powrotna) : 18 353 00 00

betka666 pisze:Witaj florencja :)
Wyjeżdżam do "Biaweny" w Wysowej na turnus od 28 lipca.Twój opis jest dla mnie bardzo przydatny.Moja podróż zaczyna się w Częstochowie i nie mam zbyt dogodnego połączenia.Będę bardzo wdzięczna za udostępnienie rozkładu jazdy autobusu z Krakowa do Wysowej.A może znajdę osobę która w tym czasie wybiera się w tamtym kierunku ? Chętnie będę partycypować w kosztach dojazdu.Mój adres [email].pl
Pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ