Stegna Fala od 23.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Stegna Fala od 23.08

Post autor: teśka »

Rozalio :)
Ja nie należę do osób, które zadowolą się byle czym ale ten ośrodek jest naprawdę fajny :)
Ja nie mam większych zastrzeżeń. Już wkrótce się przekonasz i mam nadzieję, że nie będziesz niezadowolona z pobytu :)
No chyba, że.... Cóż, każdy z nas ma inny charakter i wymagania ;)

Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Nie obawiajcie się niczego. Bardzo dobra baza zabiegowa, wszystko na miejscu, super obsługa, dużo zabiegów na sali gimnastycznej, dużo chodzimy z kijkami, dużo testów sprawdzających np.: echo, ekg, rotory, bieżnia. Na plażę skrótem ścieżką leśną 1,5 km. a szosą 2 km. Na miejscu macie też kafejkę w której można zorganizować imprezkę. Wycieczki były dwie , jedna Sopot i Gdańsk (Targi Dominikańskie), druga do Krynicy z rejsem statkiem do Fromborka (zwiedzanie) i powrót statkiem do Krynicy i trzecia ma być do Malborka. Dwa wieczorki taneczne oficjalne i ognisko, reszta z własnej inicjatywy. Można imprezować co dziennie jak ktoś sobie potrafi zorganizować czas wieczorny. Pokoje w zasadzie są o podobnym standardzie jedynki, dwójki , trójki. Całość jest podzielona na dwa budynki. Budynek A schorzenia ruchowe i oddechowe a budynek B sercowcy. Jedzenie super , śniadanie i kolacja to stół szwedzki i każdy siada gdzie chce a obiad przy wskazanym stole. To chyba wszystko. Zacznijcie pakowanie.
Rozalia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2014 16:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Rozalia »

Janie,dzięki,że znalazłeś chwilkę :D :D :D Pozdro dla wszystkich wypoczywających.
Rozalia
Kuracjusz
Kuracjusz

:lol:Teska ,no to szykujmy się i do miłego.O której będziesz,najlepiej chyba koło południa.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rozalko :)
Ja z Madzią będziemy rano gdyż stwierdziłyśmy, że nasz charakterek nie da nam dłużej wytrzymać w domu :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękujemy :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Wypoczywający też pozdrawiają przyszłych wypoczywających. Pogoda się nam popsuła , z rana lało jak z cebra a teraz się trochę uspokoiło ale znów się chmurzy. Dzisiaj mamy wieczorek pożegnalny więc pogoda nie ma większego znaczenia i tak będzie wesoło. Wy też musicie zgrać sobie dobrą paczkę bo przed turnusem chętnych do zabawy było dużo a jak zacząłem organizować wieczorki to okazało się, z nie ma chętnych. Wczoraj bawiliśmy się tylko w sześć osób ale cóż to ich strata. W Zagłobie i na plaży fajne baletki z karaoke bądź facet gra na gitarze na żywo i jest wesoło. Oby i wam tak humory dopisywały to będziecie zadowoleni.
Rozalia
Kuracjusz
Kuracjusz

:lol: :lol: :lol: Bawcie się bawcie,za tydzien wyręczymy Was z przyjemnością.Czy są w pokojach ręczniki?Miłej zabawy :D
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dwa małe i jeden duży i można zmienić bez problemu.
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Alek »

Serdecznie Pozdrawiam przyszłych jak i obecnych kuracjuszy Stegny :) życząc im wspaniałej pogody,doskonałych zabiegów oraz udanych wieczorków zapoznawczych przy miłej i wspaniałej muzyce oraz wszystkiego czegokolwiek sobie życzą a nie wymieniłem-bawcie się jak najlepiej :) Pozdrawiam Was. Cześć.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Alku.
Mam nadzieję, że będzie to fajne 24 dni :)
Dziś miałam trochę spięć w pracy więc czekam z niecierpliwością na ten wypoczynek...
Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ