Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.Byłem w tym sanatorium w sierpniu 2023 roku ale w pawilonie 1 Lotnik. Pawilon 2 jest po srodku. To duzy chyba 4 pietrowy z windami blok. Sa tam pokoje, baza zabiegowa na miejscu i stolowka. Jest to obiekt nowszy niz nr 1.W tym drugim o tyle lepiej ze jest 1/3 schodów mniej do zejscia do miasta. Ja dygałem duzo wyzej po schodach , niektórzy nie dawali rady naprawde zejsc a co dopiero wrócic do pawilonu 1. Tam tez była baza zabiegowa i stolowka. Chyba najlepiej bo najnizej jest pawilon nr 3 , tam jest tez baza zabiegowa i stolowka. Zabiegi sa bardzo urozmaicone i dobre,Jedzenie było tez w miare dobre, bynajmniej kobiety nie narzekały.W centrum Zdroju jest basen miejski, tam schodziłem na japonskie łózko, super masaż.Ale z pawiolou 1 do basenu naprawdę zejscie i potew wejscie ze szok mały.Ale daja kuracjusze rade. Wyzej ciut tego miejskiego basenu jest fajna kawiarni, fontanna i ciut wyzej "Wojciech" tez sanatorium z baza noclegowa i zabiegami i super basenem solankowym, taki zabytkowy gdzie tylko 20 0sób jednoczesnie mogło korzystac z seansu. Ogólnie fajfy Pod Wąsem były . Centrum z ratuszem przed powodzia wygladało jak by czas tam sie zatrzymał 50 lat temu, zaniedbane, w czesci zdrojowej tez wiele budynków opuszczonych straszyło brzydotą.Bede w Szczawnicy w maju i mam zamiar pojechac obejrzec Ladek po tej powodzi. Jak na zabiegi to warto.
Witam, tak ja pytałem o Młynarza w Szczawnie Zdroju. O warunki i o zabiegi . Poznałem na czacie miłą pania i juz duzo sie dowiedziałem o tym sanatorium. Jest fajnie. O co do Ladka Zdroju to byłem tam w 23 roku w Wjskowym pawilon 1 "Lotnik" i oceniłbym sam pobyt sanatoryjny na 5.
Chociaz jakies ruchome schody do pawilonu 2 i do 1 mogliby wymyslec albo lektyka powinna nosić kuracjuszy tych naprawdę potrzebujacych . Większosc jednak z zapalem po zabiegach wedrowała w dól. Kto miał auto na parkingu to mogł korzystac do woli.Np po zakupy do Biedronki chyba 2-3 km do Dino tez sporo , do centrum pod ratusz tez ok 2,5km. Nizej czyli ponizej pawilonu 3 taki sklep ABC a jeszcze duzo nizej basenu miejskiego Zabka i apteka , jakies sklepy.
Mozliwe ze basen jest własnoscią sanatorium. Dostałem tam to łozko japoskie od pana doktora dyrektora ds .lecznictwa. Na basen ten jak chodziłem to płaciłem. Tak samo dona basen do Wojciecha kupowałem wejsciówki dzien albi i dwa dni wczesniej,bo tak z marszu nigdy nie było. A trzeba było zabrac sprzęt typu czepek.
A kol Dzia..ek pisze ze do Ladka jest 400 km nieprawda do Ladka jest ok 80 km zalezy od drogi.
Także to wyjazd na jakies popołudnie, moze sobotę .
Mozliwe ze basen jest własnoscią sanatorium. Dostałem tam to łozko japoskie od pana doktora dyrektora ds .lecznictwa. Na basen ten jak chodziłem to płaciłem. Tak samo dona basen do Wojciecha kupowałem wejsciówki dzien albo dwa dni wczesniej,bo tak z marszu nigdy nie było. A trzeba było zabrac sprzęt typu czepek, kapielówki, recznik .I tam nawet porozmawiac nie mozna było bo pani z obsługi zwracała uwagę. Czesto z góry skrzypka było słychac , grał koło kawiarni na pietrze.
A kol Dzia..ek pisze ze do Ladka jest 400 km nieprawda do Ladka jest ok 80 km zalezy od drogi.
Także to wyjazd na jakies popołudnie, moze sobotę .