Zabiegi typu ćwiczenia czy jazda na rowerze stacjonarnym można wykonywać w domu niepotrzebny jest do tego wyjazd do sanatorium !!!
Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Zabiegi typu ćwiczenia czy jazda na rowerze stacjonarnym można wykonywać w domu niepotrzebny jest do tego wyjazd do sanatorium !!!
tak się tu zastanawiamy, i doszliśmy do wniosku ,że powinnaś jak naszybciej wyjchać do domu.ty jesteś niezadowolana,a my mamy przez ciebie mało miejsca w restauracji i na zabiegach ,a wogóle życzmy ci duuuuuuuuuuużo zdrowia i niech cię przestanie boleć to co cię boli. Ubolewamy baaaardzo nad twoim stanem (nie tylko zdrowia).
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewoa wyjechać
Droga jolutcz decyzja czy ktoś ma wyjechać czy zostać nie należy do Ciebie . Niektóre osoby chciały by w sanatorium się leczyć a nie tylko się bawić i miło spędzać czas .Ale cóż może nie wszyscyjolatcz pisze:Droga magdo_m
tak się tu zastanawiamy, i doszliśmy do wniosku ,że powinnaś jak naszybciej wyjchać do domu.ty jesteś niezadowolana,a my mamy przez ciebie mało miejsca w restauracji i na zabiegach ,a wogóle życzmy ci duuuuuuuuuuużo zdrowia i niech cię przestanie boleć to co cię boli. Ubolewamy baaaardzo nad twoim stanem (nie tylko zdrowia).mieszkańcy drugiego piętra
a dla reszty pozdrowionka
to spotkamy się na miejscu, ja dojadę pewnie z samego rana.
skad jesteś i kiedy przyjeżdzasz do Sobieszewa?
Baza noclegowa dobra,nie wiem tylko jak to jest ,że w wc jest ciepła woda?
Kuchnia bardzo dobra,może troszkę małe porcje dla mężczyzn,ale jest ok.Panie kelnereczki uśmiechnięte,grzeczne,aż miło.
Dziewczyny z recepcji też zawsze na wysokich obrotach,naprawdę milutko.
Ale żeby nie było tak lukrowo mam jedno pytanie:
Czym w tym ośrodku zajmują się przedstawione nam na początku turnusu dwie panie menager??
Szkoda,że nikt nie pomyśli żeby organizować coś po zabiegach,tutaj napawdę nie ma co robić po południu,po sezonie.
Pogoda też nam dopisała,więc oby tak każdemu się udało.
Wszystkim pracującym w JANTARZE serdecznie dziękuję,kuracjuszom życzę poprawy zdrowia i do miłego zobaczenia