Czas od złożenia wniosku do wyjazdu- piszcie!!!!

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
czapi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2011 06:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Czas od złożenia wniosku do wyjazdu- piszcie!!!!

Post autor: czapi »

Czyżby już przeglądarka skierowań zakończyła działalności
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ibizka wielkopolska »

Awaria serwera i dlatego nigdzie nie działa przeglądarka. Zamiast inwestować w wypasione siedziby NFZ lepiej niech się zajmą przeglądarką aby dobrze działała. Odbierają człowiekowi przyjemność dnia. Mi to nawet już nie chodzi o wyjazd ale te numerki!!! Jak tu się dziwić, że ludzie uzależniają się od hazardu. Raz i drugi zmolestowałam koleżankę aby sprawdziła jaki ma numerek / jest niezainteresowana/ i wiecie co , zaczęła sprawdzać . Czyli łatwo się wciągnąć. I jako WCIĄGNIETA protestuje!!!!!!! Chcę mojej przeglądarki!!! KTO ZE MNĄ?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jutro zapewne wszystko "ruszy" ,takie jest zycie . :)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Czekamy na pierwsze wieści od forumowiczów, że przeglądarka już działa. Póki co trwają prace konserwacyjne w NFZ:
http://www.nasze-sanatorium.pl/nowosci/ ... h-nfz.html
forumowicz

Post autor: forumowicz »

administrator pisze:Czekamy na pierwsze wieści od forumowiczów, że przeglądarka już działa. Póki co trwają prace konserwacyjne w NFZ:
http://www.nasze-sanatorium.pl/nowosci/ ... h-nfz.html
hahahahaha - prace konserwacyjne w NFZ hahahahaha - dopiero co zainwestowali w sprzęt za miliony a może miliardy aby wyłapywać nieubezpieczonych a tymczasem teraz coś im "wysiada" i muszą "konserwować". Sama przez kilka dni miałam "czerwone światełko" będąc na wizycie lekarskiej. Moja Pani doktor roześmiała się razem ze mną gdy to światełko zapaliło się przy moim nazwisku. Poprzedni minister zdrowia nazwał bardzo trafnie obecnego ministra, który zamiast sprawami lecznictwa zajął się "łapanką" inwestując ogromne pieniądze w system, który nikomu na "zdrowie" nie wyjdzie. :)
Kamis3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 20:24

Post autor: Kamis3 »

Witajcie!
Już po "przerwie technicznej", totalne zaskoczenie :shock: przed przerwą numer 11298, a po 11366, o co tu chodzi :evil: Czy też tak macie?
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

Witam :) u mnie też urosło :oops: ,przecież wiosna idzie :lol: :lol: :lol: ,ale teraz zaczyna spadać.wprawdzie spadło o 2 nr,zawsze coś.Pozdrawiam oczekujących.
ania63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 20:26

Post autor: ania63 »

tak,tak mnie też "urosło" .Nic z tego nie rozumię a miałam nadzieję ,że przez te kilka dni trochę podgoni ,bardzo mi na tym zależy.
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2011 13:11

Post autor: AGNIESZKA66 »

O rany to ja chyba jestem totalną szczęściarą!!!!bo złożyłam wniosek 1 marca 2013 a 13 marca dostałam skierowanie do kołobrzegu i wyjeżdżam 27 kwietnia :shock: :D to dopiero był dla mnie szok , nastawiłam się na półtoraroczne czekanie a tu masz...!!!! :roll: ale moje skierowanie wysyłała moja Pani Doktor!!! ja pierwszy raz z nfz......
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

To faktycznie system zaszalał............ albo mocne poparcie.
ODPOWIEDZ