Szczepionki na korona wirusa
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Szczepionki na korona wirusa
-
Gość
Mój rocznik dostał szansę na rejestrację
Dzwonię ponownie...Pani nafochana jak balonik i okazało się , że pewnik dla mnie (czyli przymus szczepienia danych roczników konkretną szczepionką to bujda) - finalnie dwa dni później na świdnickim lodowisku dostaniemy Pfizera.
Uczucia mam nadal mieszane, zarówno z uwagi na ciągłe mutacje jak i fakt, że tego typu szczepionki powstają latami....przeszłam covid ale nie chciałabym przejść dodatkowo żadnych skutków ubocznych bomby z opóźnionym zapłonem...szczególnie neurologicznych (ten układ u mnie niedomaga coraz bardziej
Coż zabaczymy. Mama drugą dawkę przeszla gorzej - gorączka, duży ból reki , dreszcze i osłabienie. Przy pierwszej dawce tylko ból ręki dał się 3 dni we znaki.
Tak myślę...
Pozdrawiam.
- bardzyk2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2020 14:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękowano: 5 razy
Dobrze, że już po strachu i że opieka dobra mimo, że miejsce dosyć nietypowe
Będzie dobrze, bo musi być
Moja tutejsza młodsza córka też tam próbowała ale się nie udało. Ma termin na 7 maja dość daleko, jakieś 20 km, ale trudno.
Trzymam mocno kciuki za spokojną noc, a jutro pewnie troszkę więcej pośpisz i oby na tym się skończyło
Mój roczny wnusio dużo śpi po każdym szczepieniu a z wiekiem to my coraz bardziej jak bajtle, czyż nie ?
Dużo zdrówka
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 26 razy
Tak Dani Pfizer, jest ok i niech tak zostaniedani888 pisze: 27 kwie 2021 21:03 Ewuniu , dobrze , że miałaś tak dobrą opiekę kochana , jestem pewna , że wszystko będzie nadal ok i tego trzymaj się moja droga. A córcia zaszczepi się też niedługo . Jaką miałaś szczepionkę ? Pfizera ? Jak coś to jestem... buziolki
![]()
i czekam na dalsze wiadomości .
- bardzyk2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2020 14:03
- Podziękowano: 5 razy
Mieli od wczoraj szczepić na Górniku i miałaby "w kapciach" ale z powodu mniejszej liczby szczepionek na razie wstrzymane. Sama stale dzwoni a w końcu wszystko jedno gdzie, byle skutecznie. Ty też miałaś kawałek
Najważniejsze, że starszej się udało we Wrocławiu jak ruszył tam punkt drive thru bo ona w pracy ma ciągle bezpośredni kontakt z różnymi ludźmi i inaczej się nie da w jej profesji, tak że troszkę kamień spadł mi z serca.
Trzymaj się kochana
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 26 razy
Trzymam się, nie poddaję, byle do przodu
Pozdrowionka dla Was i spokojnej nocy
-