ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: andrzej1955 »

Dobry Wieczór Nocnym Markom- dzisiaj zapewne nie będzie tu za dużo zaglądających bo ważny mecz- Gorka przez to że tu było troszkę pustawo wcześniej chodziła spać, a zabawa forumowa z głosowaniem dzisiaj się zakończy- nie chciałbym na ten temat pisać i nikogo oceniać bo nigdy tego nie robiłem i zamierzam tak dalej postępować- ale czytałem wszystko co zostało napisane,nawet do mnie na pw i upewniło mnie to że jednak podjąłem słuszną decyzję co do tej niby zabawy i potwierdziło to co się dzieje w Polskim ryciu politycznym i postępowania są podobne tylko na mniejszą skalę, jestem cierpliwy i poczekam co się jeszcze wydarzy i w przeciwieństwie do co po niektórych nie będę pisał że coś wiem ale nie powiem tylko zacznę pisać otwartym tekstem o wszystkim co mi wiadomo a to dla uzdrowienia atmosfery która czasami robi się gęsta i nie do zniesienia na dłuższą metę, bodajże Elunia albo Medi pisały że nie dadzą się z tego forum wyrzucić- ja ze swojej strony dodam że nie dam się tutaj z nikim skłócić - choćby niektórzy stawali na uszach- mam tutaj sympatycznych rozmówców i znajomych i korespondencja i wspólne spotkania sprawiają mi przyjemność mam nadzieję że z wzajemnością- pozdrawiam serdecznie, tych życzliwych szczególnie
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ja to chyba jestem rzeczywiście "z lasu" bo ja o żadnych knowaniach na privie nic nie wiem :o :o :o
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Medi, bo takich grzecznych dziewczynek jak my nikt się nie czepia ;) .......chyba, że się nas...... boją :?: :o
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Nocnych Marków :)
Jakie grzeczne :) A kto mi okruszki zjadł? ;) nawet nie zostawiając nic i tylko pozostały mi sucharki :lol:
forumowicz

Witaj Alku ja :lol:
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Alku sucharki będą ok tylko zamocz je w cieczy,nie napiszę jakiej bo to rzecz gustu :lol: :lol: :lol: pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Witam Kruszyna :kwiat: Marika :kwiat:
Kruszynka to nie wiem kto to był,ale jakaś pani mysiowa ;)
Marika owszem,owszem ale ciecz tylko nie procentowa,żeby była ;) nie pogardze niczym :lol:
Pozdrawiam
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Alku po procencie podobno lepiej się myśli....i wtedy mówi się to co nie powiesz na trzeźwo :lol: :lol: ;)
forumowicz

Marika :kwiat: nie sądze,żeby tak było ale po samym octcie to chyba nie ponieważ ma tylko 10% :oops:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

biedroneczka pisze:Medi, bo takich grzecznych dziewczynek jak my nikt się nie czepia ;) .......chyba, że się nas...... boją :?: :o
No coś Ty Biedroneczko ,mnie nie trzeba się bać :shock: Ja jestem łagodna jak owieczka :D
ODPOWIEDZ