Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Uwierzę, że czas oczekiwania wyniósł 2 miesiące pod warunkiem, że owa osoba jedzie do miejscowości do której totalnie nikt nie chce jechać. Może ta miejscowość to coś w rodzaju, gdzie wrony zakręcają. Jak tak to się zgodzę a jeśli to jest uzdrowisko popularne tzw. kurort to możliwe, że osoba ta jedzie po tzw. "znajomości" innego wyjścia nie ma, nawet to że system coś zaburzył - TO WPROST NIEPRAWDOPODOBNE. Jeśli prawdopodobne to należą się BATY NFZ
Zgłoszę jutro te dwa przypadki z naszego forum w moim NFZ. Ja czekam od września 2011 i poczekam jeszcze co najmniej do końca sierpnia albo jeszcze dłużej. Czas oczekiwania wyniesie wówczas dwa lata lub jak kto woli 24 miesiące
hania_lee07 pisze:Uwierzę, że czas oczekiwania wyniósł 2 miesiące pod warunkiem, że owa osoba jedzie do miejscowości do której totalnie nikt nie chce jechać. Może ta miejscowość to coś w rodzaju, gdzie wrony zakręcają. Jak tak to się zgodzę a jeśli to jest uzdrowisko popularne tzw. kurort to możliwe, że osoba ta jedzie po tzw. "znajomości" innego wyjścia nie ma, nawet to że system coś zaburzył - TO WPROST NIEPRAWDOPODOBNE. Jeśli prawdopodobne to należą się BATY NFZ
Haniu mylisz się , może ta osoba potrzebuje bardzo szybko rehabilitacji ( a nie wyjazdu dla wyjazdu ) i jest ze skierowaniem poszpitalnym , ja też dosyć szybko pojechałam po operacji - nie oceniaj innych przypadków na podstawie swojej osoby
Haniu czytam dosyć uważnie i ze zrozumieniem , a tak na marginesie to od dosyć długiego czasu , mało tego wymieniam poglądy , doświadczenia i słucham rad innych nie tylko publicznie na ns , ale również prywatnie .
Całkowicie zgadzam się z Hanią. Te dwa przypadki to jakaś kolosalna pomyłka. Najśmieszniejsze jest tłumaczenie Agnieszki 66 "moje skierowanie wysłała pani doktor"....... a moje szewc
buli pisze:Witam,
ja złożyłem wniosek w listopadzie a w grudniu otrzymałem odpowiedz ze mnie zakwalifikowano a czas oczekiwania około 18miesięcy...w styczniu napisałem prożbe o przyspieszenie terminu do NFZ i ze najbardziej odpowiada mi marzec lub kwiecień,dostalem w lutym przydział na 27marzec co nawet mi odpowiada jedyny minus ze na święta ale nie można mieć wszystkiego...pozatym dołączyłem ksero legitymacji ZHDK co możliwe ze też miało wpływ na przychylenie sie do mojej prożby...