Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: magaziata »

Tylko nie taki :lol: :lol: :lol:
Załączniki
stylowi_pl_wnetrza_10--tron-kwejkpl_2383048.jpg
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Max, z tego co pamiętam oni nie startowali. A ja muszę zamknąć listę.
Czy Medi (Meduza) potwierdziła, bo ostatecznie trudno już dociec pomiędzy tymi obrazkami :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Meduza skromna osoba,myślę że trzeba ją wciągnąć na listę.ona jest taka nieśmiała
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Na liście zgłoszonych była, lecz nie doczytałem się by potwierdziła swój start w wyborach.
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 11 razy

Post autor: violet58 »

MAX pisze:a była ex królowa Selene? a Violet58 ?
Dzięki za pamięć, ale mnie wystarczy kubraczek w kolorze yellow bahama :D
[ obrazek zewnętrzny ]
violet58
marusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2013 10:12
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: marusia »

Dzień Dobry . Kilka dni temu odkryłam to forum . Byłam już kilkanaście razy w sanatorium widziałam nie jedno forum dyskusyjne o sanatoriach ale o tym jakoś słabo było słychać .
Żadnych info w uzdrowiskach . Dobrze , że późno niż wcale . Mam dużo do nadrobienia , zobaczę czego kosztem .
Ciekawy ten wątek o wyborze królowej . Jaki trzeba mieć staż by się zgłosić .Jeśli będę miała jeszcze jakieś szanse to napiszę więcej o sobie .Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyjazne dusze i piszących . Maria .
forumowicz

brawo Marusia! witaj! napisz przemówienie kandydatki,przeczytamy i zdecydujemy.kandydować oczywiście możesz ,tylko musisz się zgłosić/takie zasady wymyślił Administrator forum/
forumowicz

norb pisze:Dziś, tu i teraz,obiecuję Wam że jak dostąpię zaszczytu zostania Królem, ruszę w cztery strony świata (czytaj:do polskich uzdrowisk)będę realizował Wasze plany i marzenia.Na drogę tę wezmą nie tylko otrzymaną od Was wiedzę ale i ducha tego Forum.Przecież od Was nauczyłem się co to mądrość i że nie należy przekraczać pewnych granic (bo Admin zbanuje ;) )Nie jestem największy,nie jestem najpiękniejszy,nie jestem najmądrzejszy,nie wyglądam jak kobitka z reklamy proszku do prania :) ale troszkę :o podobny do faceta z reklamy NeoNet ;) .Kończąc, chciałbym powtórzyć za Horacym cyt."Zbudowałem pomnik trwalszy od spiżu!" a ja wam powiadam ,zbudowaliście pomnik trwalszy od spiżu! Zbudowaliście to Forum ,więc będę go sławił od Kołobrzegu po Polańczyk.Zapraszam do debaty kontrkandydatów :)
Witaj na Forum NS,zapraszamy serdecznie do zabierania głosu tu i w innych tematach tego forum.Słusznie zauważyłaś że jest słaba reklama tego forum.Dlatego zacytowałem mowę przedwyborczą aby wszystkim uzmysłowić że właśnie REKLAMA w uzdrowiskach może być potęgą tego Forum.Zapraszamy do zabawy :lol: :lol: :lol: Każda nowa osoba jest siłą tego forum.Miłego dnia :D
marusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2013 10:12
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: marusia »

Dziekuję NORB serdecznie za miłe przyjęcie . Jak zawsze ważne jest pierwsze wrażenie .
Też bym chętnie ale najpierw muszę wyrobić sobie własne zdanie , by od Kołobrzegu (bywam tam przynajmniej raz w roku) do gór (jadę za tydzień) sławić to forum .
Tak ...jeśli jego wysokość Administrator mnie przyjmie wyrażąm chęć do kandydowania .
Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Witaj Marusia :)
Fajnie ...jest nas już więcej...emocję myślę będą sięgały zenitu ;) :lol: , a w Beskidzie byłam w maju i chętnie tam wrócę jeśli będzie to możliwe .
POZDRAWIAM
ODPOWIEDZ