Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dani888 pisze: 17 maja 2021 17:58
Z tą krainą czarów świetny pomysł , masz coś fajnego na myśli ?
Jasne że tak. Zróbmy Alutce bajeczną imprezę
Facet wchodzi do sklepu papierniczego. Pyta o kartkę urodzinowo - rocznicową.
Sprzedawca na to:
- Mamy kartki urodzinowe i rocznicowe. Dlaczego nie weźmie pan po jednej?
Facet odpowiada:
- Nie rozumie pan. Potrzebuję jednej kartki, która dotyczy obu tych świąt. Widzi pan, świętujemy trzydziestą rocznicę 18-tych urodzin mojej żony.
Cześć ponownie
To ja strasznie spóźniony na imprezę jestem , gdybym wiedział to z pracy wcześniej bym wybył, zawsze urodziny i do tego "18" to nie byle jaka imprezka .
Drinki są, kapela gra i proszę bardzo kankan o tej porze to jest to czego po ogródku mi było trzeba
Alutko Twoje zdrowie
Dani powiem tak zapraszam Cię na drinka i wtedy pogadamy o niezastąpionych instytucjach
Imprezka imieninowa , tańce to dołączę ,szkoda że wirtualne
Wszyscy chcemy w realu ,dawno nie tańczyłam ,jeszcze zapomnę
Wyjazdy oczekują ,co to za wyjazd ,bez tańca
Ostatnio zmieniony 17 maja 2021 18:52 przez grazynamackowiak, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak , Ysy , tańczę jak fryga , obracam się .
Marzenko , za około 3 tygodnie będę wiedziała co i jak ale dziś to był po prostu mobbing .
Gieniu , oby dobrze Ci poszło .
Widzę , że i nasza Atinka zjawiła się i podryguje...