Czas od złożenia wniosku do wyjazdu- piszcie!!!!
- czapi
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 cze 2011 06:47
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Czas od złożenia wniosku do wyjazdu- piszcie!!!!
Przeglądarka już działa i aż 2 nr do przodu.Jeszcze kilka dni i całe 24 miesiące czekania.Pozdrawiam oczekujących.
- czapi
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 cze 2011 06:47
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
-
AGNIESZKA66
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 17 mar 2011 13:11
-
forumowicz
-
forumowicz
Po to "Drogi fan2013" że może wreszcie trafię na złoty środek, czyli zabiegi które mi pomogąfan2013 pisze:dodam również że teksty tego typu rozwalają mnie najbardziej....cytat-Bez wątpienia rehabilitacja uzdrowiskowa pomaga ludziom, ale chyba nie jest ich duży procent. Mnie nic a nic nie pomogła....a pisze to osoba która stara się i oczekuje na sanatorium,no więc po co zajmuje miejsce w kolejce
![]()
![]()
![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
Mam podobny numer do Twojego a także czas oczekiwania bliski Twojemu. Jeśli jesteś z funduszu mazowieckiego to może spotkamy się w jakimś ciekawym uzdrowiskuczapi pisze:Jeszcze dwa tygodnie i minie 2 lata od złożenia wniosku, numer około 1500 (awaria serwisu) i co mam pisać, nic tylko cierpliwie czekać
-
forumowicz
Nie sądzisz, że sama sobie "zgotowałaś" ten "jad"? Wszak napisałaś jakby ostentacyjnie:AGNIESZKA66 pisze:Ale rozpętała się burza co do mojego wyjazdu, jeżeli chodzi o mój szybki wyjazd to jestem osobą młodą chorującą od 15lat na RZS więc jednym ze sposobów na utrzymanie mnie przy jakiejś sprawności jest rehabilitacja a tak ku sprostowaniu to z nfz jadę pierwszy raz, zawsze jeżdżę prywatnie lub z krusu, jejku ile w Was jest ludzie jadu....pozdrawiam
O rany to ja chyba jestem totalną szczęściarą!!!!bo złożyłam wniosek 1 marca 2013 a 13 marca dostałam skierowanie do kołobrzegu i wyjeżdżam 27 kwietnia
Jest tu spora grupa ludzi oczekujących około dwóch lat tymczasem Ty z uśmiechem piszesz...