Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bardzo interesujacy watek na forum.
Popieram z calych sil.
Nie pale juz 14 lat ,minie w ostatnich dniach grudnia.
Jak powroce myslami do tego okresu ile to kosztowalo mnie samozaparcia,zmiany trybu zycia,wyrzeczen ,zmiany przyjaciol.
Mam to juz poza soba i jestem bardzo szczesliwy.
Gratulacje dla pomyslodawcy.
Ten temat muszę koniecznie polecić swojemu mężowi Ja mogę się szczycić tym, że nigdy nie paliłam... tylko mi nie mówcie, że wszystko przede mną Nigdy nie mówię "nigdy". lecz w tej kwestii śmiało mówię - nigdy Pozdrawiam i gratuluję wszystkim którzy rzucili palenie
Ja nie rzuciłam bo nigdy nie paliłam i palić nie będę..tego jestem pewna
ale nie przeszkadza mi jak ktoś pali...nie robię z tego tragedii...to każdego wybór mąż pali i muszę z ty żyć