Ta nora na I piętrze to w pawilonie II, a jeśli tak to jak tam zaparkować furkę czy zdarzają się kradzieże ?
Po przyjeździe to gdzie się meldować w biurze Pl.Mariański 7/8 czy od razu pawilon II
Jadę tam z prewencji rentowej ZUS
Przeglądałem mapy satelitarne z Lądka, są w fatalnej rozdzielczości, znalazłem fotki z „lotu ptaszka” całkiem przyzwoite ale to nie to, no inne
http://www.ladek.pl/cms/php/strona.php3 ... men_szuk=0
Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.
Re: Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.
Jeśli masz skierowanie do pawilonu II, to od razu tam się melduj - W Biurze Obsługi Kuracjusza, na parterze.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.
Miły Misiu.Mam nadzieję,ze komplet futerek spakowany.Nie wiem z jakiego kierunku jedziesz,ale już od wieków do Lądka nie jeździ się przez Złoty Stok.Raz że dalej,dwa,ze trasa tragiczna.Jadąc od strony Nysy na obwodnicy Paczkowa masz skręt na Javornik (Bily Potok). Dawne przejście graniczne Polska-Czechy.Po około 2-3 km (po drodze w Bilym Potoku przy starym kościółku masz sklep w którym za złotówki możesz już nabyć czeskie piwo tudzież inne specjały) dojedziesz do Javornika i skręcisz w prawo ( oznakowanie Klodzko Polsko
)Po paru kilometrach dojedziesz do miejscowości Travna i tam pod górkę na Przełęcz Lądecką.Potem 4 km z górki i jesteś w Lądku.Nie zjeżdżaj do miasta tylko skręć w lewo (na prawo będzie oznakowany zjazd do Geovity) i za chwilę dotrzesz pod Pawilon II.Mieści się przy Domu Zdrojowym.Pytaj jak coś niedokładnie opisałam.
- Felice
- Przyjaciel forum