Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 16:10

Re: Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.

Post autor: misio »

Ta nora na I piętrze to w pawilonie II, a jeśli tak to jak tam zaparkować furkę czy zdarzają się kradzieże ?
Po przyjeździe to gdzie się meldować w biurze Pl.Mariański 7/8 czy od razu pawilon II
Jadę tam z prewencji rentowej ZUS
Przeglądałem mapy satelitarne z Lądka, są w fatalnej rozdzielczości, znalazłem fotki z „lotu ptaszka” całkiem przyzwoite ale to nie to, no inne
http://www.ladek.pl/cms/php/strona.php3 ... men_szuk=0
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

Jeśli masz skierowanie do pawilonu II, to od razu tam się melduj - W Biurze Obsługi Kuracjusza, na parterze.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Miły Misiu.Mam nadzieję,ze komplet futerek spakowany.Nie wiem z jakiego kierunku jedziesz,ale już od wieków do Lądka nie jeździ się przez Złoty Stok.Raz że dalej,dwa,ze trasa tragiczna.Jadąc od strony Nysy na obwodnicy Paczkowa masz skręt na Javornik (Bily Potok). Dawne przejście graniczne Polska-Czechy.Po około 2-3 km (po drodze w Bilym Potoku przy starym kościółku masz sklep w którym za złotówki możesz już nabyć czeskie piwo tudzież inne specjały) dojedziesz do Javornika i skręcisz w prawo ( oznakowanie Klodzko Polsko :lol: )Po paru kilometrach dojedziesz do miejscowości Travna i tam pod górkę na Przełęcz Lądecką.Potem 4 km z górki i jesteś w Lądku.Nie zjeżdżaj do miasta tylko skręć w lewo (na prawo będzie oznakowany zjazd do Geovity) i za chwilę dotrzesz pod Pawilon II.Mieści się przy Domu Zdrojowym.Pytaj jak coś niedokładnie opisałam.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum