Wielokrotnie bylem w Sanatoriach zwiedzilem kilka miast i miasteczek pochodzę z aglomeracji gdzie mieszka kilka miljonow ludzi.
Nie wstyd poznawać Innych ludzi ,rozmawiać przekomażać się a NAWET zapędzić się w tzw 'kozi rog" i się ..ZAKOCHAĆ tak wiele wspaniałych znajomości czy też przyjaźni rozpoczelo się Sanatoriach.
Co do spraw SERCOWYCH Damsko-Męskich dozwolone jest wszystko to co nie ujmie GODNOŚCI Tej drugiej Stronie !! ,gdy Związek będzie szczery NIE FAŁSZYWY!!! ,związek partnerski a nie związek w którym jedno z Partnerów wykorzysta to drugie to słabsze i nie musi być to ..mężczyzna .
Lat temu kilkanaście poznalem Ludzi z pierwszych Stron Gazet czy też z TV i byli to ludzie NORMALNI .
Poznałem w 2002 roku człowieka ,który jako jedyny w Polsce mial przeszczep trzustki i NIE ZOSTAŁ ODRZUCONY !! po 45 latach brania insuliny DZIŚ JEST ZDROWY a Ja 2 lata temu ..byłem Świadkiem na jego ...ŚLUBIE - Kobietę poznał wlaśnie w Sanatorium .
Wiele Pań ,które przyjeżdżają do Sanatorium to przysłowiowe "Szare Myszki " czy tez "te Brzydkie kaczątka" ,ktore boją się czy też poniekąd są troszkę "zakompleksione" i Boją się wystąpić w pierwszym szeregu .
a okazują się naprawdę bardzo wartościowymi Partnerami do długich nie koniecznie rozmów ..polaków .
Napisal Ktoś ,że głowną ideą Sanatoriow JEST SEX !! odpowiem BZDURA !!
Tak zdarzają się tak wśrod Panow jak i Pań -Osoby ,ktore chca się "wykazać czy też spełnić " ale są To ..wyjątki .
Wiele osób posrednio adoruje swe/ych partnerow sanatoryjnych Bywają na Tańcach czy widzimy ich spacerujących ok nieraz pod ..rękę -ale 90% Tych PAR SANATORYJNYCH nie przekracza granic dobrego wychowania -a Tylko Ci ..Zazdrośnicy dokładaja ..IDEOLOGIĘ!!.
Tak podczas ostaniego mego pobytu "Zauroczyla Mnie "-Pewna Pani ,ale Ona rownież poniekąd" została zauroczona" -każde z Nas jest w Związku lat kilku , umiemy ze Sobą rozmawiać nie NISZCZAC tego co mamy Rozmawiamy prawie ..codziennie
Ale Oboje znamy swe miejsce i zapewne NIGDY NIE PRZKROCZYMY GRANIC .
bo ktoś naprawdę bardzo mądry powiedzial........ NAJPIĘKNIEJSZE JEST ..Zdobywanie - bo gdy już Zdobędziesz nastanie NIEDOSYT! i następi ..rozstanie