Dąbrowka Kamień Pom.
-
syla007
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 12 maja 2014 09:30
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Dąbrowka Kamień Pom.
A i teraz tak zerknęłam Patryk 02 POZDRAWIAM!!! byliśmy na tym samym turnusie -Sylwia 
-
Malgorzata+73
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2014 18:04
- Oddział NFZ: Lubuski
Sylwia, fajnie że jestes zadowolona i z zabiegów i z towarzystwa
To bardzo dobrze,że jest kilka fajnych opini na temat tego sanatorium, bo jak sie czytało to juz jechać się nie chciało
Ja już czekam i nastawiam się pozytywnie ,bo tak napewno będzie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
To bardzo dobrze,że jest kilka fajnych opini na temat tego sanatorium, bo jak sie czytało to juz jechać się nie chciało
Ja już czekam i nastawiam się pozytywnie ,bo tak napewno będzie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Syla 007 dzięki ja tez pozdrawiam
Osobiste wrażenia są pozytywne ludzie po prostu THE BEST !!!! A co do kuchni to wielka porażka . Dobrze że w pobliżu była biedronka no i oczywiście nasz ŻABKA
(zainteresowani wiedzą o co chodzi)
.Pozdrawiam 
-
Malgorzata+73
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2014 18:04
- Oddział NFZ: Lubuski
Oczywiście skorzystamy z tych informacji o żabce i biedronce 
Mam nadzieję ,że pogoda dopisze i będzie można nad morze jechać od czasu do czasu
Mam nadzieję ,że pogoda dopisze i będzie można nad morze jechać od czasu do czasu
Witam
Czy ktoś wybiera się może we wrześniu?
Poczytałam cenne informacje dotyczące warunków....no cóż...trzeba jakoś to przeżyć:)
i jeszcze dwa zapytania:
- do której godziny zazwyczaj trwają zabiegi?
- czy w pobliżu znajduje się jakiś przystanek PKS gdzie będzie można podjechać nad morze?

Czy ktoś wybiera się może we wrześniu?
Poczytałam cenne informacje dotyczące warunków....no cóż...trzeba jakoś to przeżyć:)
i jeszcze dwa zapytania:
- do której godziny zazwyczaj trwają zabiegi?
- czy w pobliżu znajduje się jakiś przystanek PKS gdzie będzie można podjechać nad morze?
Witam
Wyjeżdżam do Dąbrówki na turnus od 29.09. Jadę samochodem i mogę kogoś zabrać po drodze z Poznania.
Wyjeżdżam do Dąbrówki na turnus od 29.09. Jadę samochodem i mogę kogoś zabrać po drodze z Poznania.