Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dabrowka to sanatorium dla osob kierowanych przez ZUS mysle ze takie masz. Bylam tam prywatnie.Pokoje 1 i 2 osobowe typu studio tz jedna lazienka na dwa pokoje.Zabiegi sa dobre i niektore na miejscu na basen kuracjusze sa dowozeni busikiem.Wyzywienie bylo marne przwozone z Mieszka. Sam Kamien Pomorski to mala miejscowosc i nie ma gdzie spacerowac ,samo sanatorium tez usytuowane nie ciekawie z jednej strony tory kolejowe z drugiej ulica.Opisalam mozliwie dokladnie zycze milego wypoczynku i powrotu do zdrowia. Ja bylam we wrzesniu ubieglego roku i cale nabrzeze bylo w remoncie morze juz skonczyli.
Dzieki wielkie za informacje, ja wyjezdżam z zus-u, wiec moze mi sie trafic pokój 3-osobowy niestety.Jade po raz pierwszy i mam kilka pytań: czy na basen jest wymagany czepek,czy jest dostep do internetu w sanatorium i jak wyglada sprawa z telewizorem-czy mozna wypozyczyc i ile sie za niego placi. Z gory dziekuje za informacje.
Tak na basen obowiazkowy jest czepek,za telewizor sie placi tylko nie bardzo wiem jaka to kwota bo ja bylam prywatnie wiec telewizor byl w pokoju,o internecie nic nie wiem bo nie interesowalam sie.
cena za telewizor to 72 zł. Już się dOwiedzialam telefonicznie-trochę sporo ale cóż muszą na czymś zarabiać .Internetu i wifi tez tam niestety nie ma. A mam jeszcze pytanie co tam można robić w wolnym czasie, skoro nie ma za bardzo gdzie spacerowac. Czy jest jakaś świetlica z książkami ? Czy można dostać przepustkę na niedziele do domu i do której godz. trzeba wracać do sanatorium. 24 dni poza domem to jednak sporo a ja mam czterolatka, który będzie tęsknil za mama. Pozdrawiam.
Witam Akasha,jeżeli masz blisko do domu to po cichaczu i na swoją odpowiedzialnoś możesz do niego pojechać- mam nadzieję że twoje koleżanki nie powiedzą że Cię nie ma na miejscu.Pozostaje jeszcze droga formalna-podejśc do pań pielęgniarek i zapytać czy jest możliwa przepustka na całą niedzielę,kuracjusze wyjeżdżają w niedzielę na wycieczki calodniowe i tez ich nie ma na terenie sanatorium,wszystko spokojnie,pozalatwiasz,powodzenia i milego pobytu pozdrawiam
W Dabrowce nie ma co robic, ogladac telewizje czytac ksiazki i odpoczywac. Wiem ze slyszenia ze niktorzy kuracjusze byli na przepustkach.Organizowane sa wycieczki przez biuro turystyczne ale sa dosyc drogie w porownaniu z innymi biurami przy sanatoriach.Kuracjusze sami sobie organizowali grila przy muzyce z radia z samochodu.To tyle.
Dziekuje wszystkim za informację. Barba jak najbardziej mozemy sie spotkac na spacerku w Kamieniu Pom. Bedziemy w kontakcie, ja juz od 07.05 tam pojawię sie, to wyszukam jakies ciekawe miejsca.Pozdrawiam.