Kruszynko
Lorek
Pozatym życzę wszystkim pięknej niedzieli i spokojnosci.

Na usunięcie posta (przez piszącego są chyba 3 min .)

Ja w kwestii formalnej, odnośnie profilu i stażu sanatoryjnego.jarkoz pisze: 22 lis 2025 18:46 Felice , uważasz się za strażnika tego forum ? Jak widzę na profilu, to nigdy nie byłaś w sanatorium i nie znasz tych klimatów. Więc zachowaj te złośliwości dla siebie, jeśli nie znasz się na żartach .

Niestety mylisz się .To nie NS jest wadliwy ,tylko albo Twoje urządzenie, albo przegladarka .Lorek pisze: 23 lis 2025 11:55 Hej hej, ta aplikacja Nasze Sanatorium niestety jest wadliwa i bardzo uciążliwa skoro nie może sam autor dokonywać w opublikowanym poście poprawek. Ponadto powiem Wam że wielokrotnie pisałem swój długi post, bo gdy chciałem go wysłać do czytania to mnie wylogowało niejednokrotnie!! Stąd moje mega zniechęcenie do tej aplikacji i dążenie do poprawiania moich publikacji!!! Osobiście na nikogo nie gniewam się a niektóre opinie są fajne i dowcipne bo po to też i czasami jeździ się do sanatorium aby super się bawićpozdrawiam Wszystkich i życzę pięknych wrażeń i wspaniałych współlokatorów
![]()