Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Warto próbować. Ja miałam też zalecenie ale powiedziano mi że już nie ma jedynek. Dostałam pokój dwuosobowy. Koleżanką, z którą siedzę przy stole na stołówce, dostała powiadomienie w maju o przydziale sanatorium od 5.10. I dzwoniąc z tak dużym wyprzedzeniem zarezerwowała bez problemu jedynkę. Zatem próbuj, wcześniej zadzwoń i powiedz, że takie jest zalecenie lekarza.
Albercik Bydzia pisze: 05 paź 2023 11:22
Życzę udanego pobytu. Może się spotkamy na tańcach. (szkoda, że do zdrojowej mam prawie 15 minut) Mój turnus już trwa od 03.10.2023.
Pozdrawiam Wojtek
Nie wiem czy wybiorę się na tańce. Moja współlokatorka nie ma ochoty na taneczna kuracje, sama nie pójdę:-(
Dzięki za rady. Juz wszystko załatwione. Parking zarezerwowany. Jako niepelnosprawny mam go za darmo. Wyjadę dzień wcześniej, tez już zarezerwowane. Ciekawe jak tam będzie.
Pracownicy recepcji, panie pokojowe, panie w planowaniu zabiegów, starają się być pomocni. Wymieniono nam sprężynowe materace na naprawdę solidne. Poprosiłam o dodatkowa poduszkę, również nie było problemu. Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.