Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie kochani. Dostałam przydział do Wielkiej Pieniawy od 05.10.2023 r. (Szpital uzdrowiskowy,). Czy ktoś wybiera się w tym czasie do Wielkiej Pieniawy lub Polanicy ?. Będę jechała z Warszawy, byłoby miło mieć towarzystwo. Będę wdzięczna za opinie dot. tego sanatorium. Pozdrawiam serdecznie.
Świetny przydział w bardzo fajnym czasie. Mój pobyt w Pieniawie był również w październiku… cudna jesień, piękna pogoda. Życzę Ci takiej samej.
Samo sanatorium wielokrotnie opisywane, podejrzewam że cały czas trzyma standard i wielkich zmian nie ma. Przejrzyj tematy o Pieniawie, jak będziesz miała konkretne pytania odpowiem.
Dziękuję za dobrą wiadomość. Mam pytanie odnośnie rezerwacji pokoi, czy jest taka możliwość?. Czy jest szansa na kameralny pokój, jedno, dwuosobowy ?. Mam info, że mam zakwaterowanie w pawilonie Wielka Pieniawa, czy to jest osobny budynek ?. Z góry dziękuję
Wielka Pieniawa to jest główny budynek w którym mieści się wszystko… stołówka, baza zabiegowa. Z rezerwacją jak wszędzie bywa różnie, ale próbuj. Ja mam zaświadczenie i miałam jedynkę. Za przydział pokoi odpowiada recepcja.
Oddział Szpitalny jest w Pawilonie , ale nie stresuj się .
Do budynku Głównego gdzie znajduje się stołówka dojdziesz łącznikiem .
W owym Pawilonie w którym swego czasu byłem jest Bardzo dobry standard Pokoi Wszak właścicielem jest KGHM
Pokoi 1 osobowych jest chyba 12 lub 16 reszta to pokoje 2 osobowe .
Obecnie są malutkie problemy z rezerwacją ,ale ...można zapytać się czy jest możliwość wcześniejszego przybycia i ..
Darek nie wiem czy coś się zmieniło ale w małym budynku był ZUS i amazonki. Wszyscy szpitalni byli w dużym budynku. Ja miałam pokój na pierwszym piętrze na rogu. Dwa okna na front i dwa na fontannę kulę. Ostatnio odwiedziłam Pieniawę w czerwcu tego roku.
Nigdy nie byłam w Polanicy, mam nadzieję, że będzie ok. Najważniejsze to fajni ludzie obok i fajne zabiegi. Mam nadzieję, że będzie możliwość terapi tanecznej