Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
„-Chciałabyś, żeby miłość dowiodła ci, że istnieje. Nie tędy droga. To ty masz dowieść, że istnieje . W jaki sposób ? ...Zaufać "....E.E.Schmitt, ‚Małe zbrodnie małżeńskie’
medi pisze:W sumie niby żadnych zależności ,ani ja u niej ani ona u mnie ale dom bliźniak więc ma baaardzo blisko Nigdy mi w niczym nie pomogła ,za to wielokrotnie ja pomagałam jej dopiero po latach przejrzałam na oczy i zobaczyłam małego złośliwego trolla