Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam serdecznie Państwa , za nie długi czas , mam zamiar dla siebie , wydzwonić jakiś fajny zwrot do Sanatorium w Ustroń . Zastanawiam się jakie Sanatorium wybrać . Żeby było w miarę , dobre warunki pobytu w pokoju . Jeżeli chodzi o , wyżywienie to żeby było smaczne i wystarczające . I oraz żeby było dobra baza zabiegowa . Gratuluję wszystkim , dobrych przydziałów do Sanatorium . A oczekującym na , wymarzony , przydział do Sanatorium . Pozdrawiam .
ewasz pisze: 30 kwie 2025 19:03
Samosiu super, że się udało - gratulacje
I ja opuszczam kolejkę, dostałam dzisiaj przydział...zmieniono mi na Uzdrowiskową Rehabilitację dla Dorosłych w Szpitalu Uzdrowiskowym w Ustroniu - "RÓWNICA" od 7.09. - 05.10. (28 dni) - jestem zadowolona
Będę w Równicy od połowy lipca. Napiszę jak tam jest. Gratuluję.
TypowaEwa pisze: 07 maja 2025 15:48
Moi rodzice dostali przydział - Ciechocinek - Zdrowie - 28.10 - 17.11.2025
Przydział prawie pół roku przed wyjazdem
Coraz trudniej starać się o zwroty w takich okolicznościach
Dobrze że złożyłam wniosek miesiąc przed planowanym wyjazdem i zdążyłam wydzwonić fajny zwrot
ewasz pisze: 07 maja 2025 16:39
TypowaEwa super, jeszcze termin nienajgorszy
Gbyby był wrzesień byliby szczęśliwsi. Już kiedyś byli w takim terminie, zimny, ponury i deszczowy to był pobyt. Składali też prośbę o nadmorskie, niestety nfz nie uwzględnił.
TypowaEwa pisze: 07 maja 2025 15:48
Moi rodzice dostali przydział - Ciechocinek - Zdrowie - 28.10 - 17.11.2025
Przydział prawie pół roku przed wyjazdem
Coraz trudniej starać się o zwroty w takich okolicznościach
Dobrze że złożyłam wniosek miesiąc przed planowanym wyjazdem i zdążyłam wydzwonić fajny zwrot
Tak, jak komuś zależy na konkretnym miesiącu i regionie Polski to zwrot chyba jest jedyną opcją dająca pewność przydziału marzeń. Prośby jak widać to loteria. Jedyny plus taki że bez problemu mogą mieć pokój 2os. Podobno np. w Kołobrzegu często zdarza się, że rozdzielają małżeństwa do pokoi wieloosobowych.
Nie spotkałam się jeszcze z takim absurdem, a jeździmy razem od 20 lat i mam nadzieję że nas to nie spotka
Jeśli w jakimś ośrodku nie ma pokoi 2 osobowych , to nie powinni tam kierować małżeństw.