Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Post autor: forumowicz »

Romku, jak masz takie kwalifikacje przewodnicze to ja chętnie zdam się na Twoje przywództwo. Z pełnym zaufaniem dam się poprowadzić w plener. Z cała grupą chętnych, bo pewnie więcej osób się znajdzie.
forumowicz

Hihi no nie wiem na przywódcę stada się nie nadaję. A I po górach już za bardzo nie mogę chodzić Ale spokojnie coś wymyślimy. Bo są trasy spacerowe, po Cieplicach. Są trasy wymagające transportu na pewno jest biuro które takowe organizuje łącznie z wycieczki zagranicznymi, i wyjazdy jeśli ktoś dysponuje samochodem w małych grupach. Wyprawy w Karkonosze, Rudawy janowickie, góry izerskie. SA w końcu trasy rowerowe. Można też biegać z rana przed zabiegami od takie 3-5 km przed śniadaniem. Jak będzie zobaczymy na miejscu. Sam nie wiem jak będę dawał radę bo trochę człowiek zniedoleżniał bo ponad miesiąc leżalem w szpitalu. :D ;) :cry: może być też kącik gier planszowych :shock:
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2014 07:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sapphira »

Romekwie, musisz stanąć na wysokości zadania i pokładanych w Tobie nadziei... :kwiat: Dasz radę! :kwiat:
forumowicz

sapphira pisze:Romekwie, musisz stanąć na wysokości zadania i pokładanych w Tobie nadziei... :kwiat: Dasz radę! :kwiat:
Nie jest to aby szantaż emocjonalny :) ? Dam radę czuję się zmotywowany jak w korpo... nic tylko iść do księgarni kupić literaturę piękną i czytać ..Pana Tadeusza :twisted: i zacząć studiować przewodniki historie ziemi jeleniogórskiej ..... dam... radę... :shock:
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: natiic »

Romek liczę że w razie czego będziesz ratował zaginione owieczki z labiryntów itp.
Ja się także piszę na Twoje przywództwo stada :D
forumowicz

no cóż Romku, zaprezentowałeś walory i to są konsekwencje...

Post autor: natiic » 03 kwie 2017 09:00

Fajnie by było. Przydałby się ktoś z kim będzie można połazić i kto będzie miał jakąś orientację w terenie bo ja niestety nie mam. Wystarczy że się obrócę i już nie wiem gdzie iść :cry:
widzisz, ze jesteś potrzebny. Może nawet niezastąpiony bo w tych lasach bukowych łatwo się zgubić.
Postautor: Romekwie » 03 kwie 2017 11:14

...ukończyłem kurs przodownik turystyki górskiej organizowany przez znp i pttk w Karkonoszach....
No to liczymy na Ciebie.
A na dodatek mam Google maps :lol: :ugeek:
ja też :lol:
forumowicz

:kwiat: no i cóż na takie dictum pozostaje uczynić nie wypada mi odmawiać pięknym kobietom, trzeba będzie znaleźć salomonowe rozwiązanie :D jak to jest w praktyce napisał Marek sam musiał chodzić w góry bo tak zwane trudności obiektywne stanęły mu na przeszkodzie :mrgreen:
forumowicz

W porywach 6 Myszków A nasz temat spada na 3 stronę nie może tak być dziewczyny ogarnijcie się nie tylko porządki przed świętami i mycie okien i takie tam :D
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: natiic »

Masz rację Romeczku zwłaszcza że do naszego wyjazdu dni można odliczać na palcach.

Mieszkasz w Myszkowie że tak spytam?
forumowicz

Klawiatura czasami uzupełnia słowa i bzdury wychodzą :D nie z Myszków
ODPOWIEDZ