Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dotarłam, mam dwójkę, niestety z widokiem na Skalny, ale jest ok. Smoczek jak chcesz się przywitać to po kolacji ujawnij się. Mój stolik nr 15, srodkowy rzad, trzeci stolik od wejscia, mała blondynka w okularach. Niestety słaby sygnał wi_fi.
Moje wrażenia z pierwszego dnia pobytu są naprawdę bardzo dobre. Cztery zabiegi dziennie, wszystkie do południa, jedzenie fantastyczne - nie jest go ogromna ilość ale dlatego można zgubić zbędne kg. Ja jestem dość dużym chłopcem i najadam się. Byłem trochę przerażony czytając te opinie o Solince ale mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć że to nie jest prawdą. Przyjeżdżamy tu naprawić swoje zdrowie i nie musimy mieszkać tak jak w Gołębiewskim. Pozdrawiam i zapraszam do Solinki.
Witaj smoczek dziękuję za relacje live napisz czy wiesz cos o wycieczkach bo słyszałem że Pani ktora prowadziła biuro turystyczne w solince poszła na emeryturę.życzę miłego odpoczynku i owocnych zabiegów,Pozdrawiam
Ale biuro turystyczne jakieś jest. Węgry - wycieczki jakieś są tylko ja nie korzystam bo są dla mnie za drogie. Naprawdę warto tu przyjechać i nie brać pod uwagę tego co wypisują w necie na temat Solinki.
Witam
Biuro było w Płonie prowadziły go dwie siostry z tego co pamiętam. Wycieczki były ciekawe.
Ciekawi mnie ile teraz kosztuje wycieczka na Ukrainę w zeszłym roku nie skorzystalismy z powodu braku paszportu.
Pozdrawiamy