seks w sanatorium.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: seks w sanatorium.

Post autor: forumowicz »

Łoj :oops: Ja myslałem ze żeby oczarować kobietę trzeba być inteligentnym lub przystojnym. O k.... to dwa w jednym tez moze się przydarzyć :?:
A jak tego i drugiego brak to co? Śniadanie ,zabiegi i dancing sam na sam niekiedy?
forumowicz

Beataa2702 pisze:
losmiel pisze:Przeca pisza ze tylko 10% to konie a reszta to kucyki ;) Ja robię za łosioła wiec mnie to nie dotyczy 8-)
...czyli dobrze zrozumiałam że należysz już do tej grupy co jej już nikt nie chce :lol:
[ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

eluunia pisze:....wystarczy że będzie słońce ;) :lol: :lol: :lol: ....w sanatorium od jutra ... :)

Tak Eluunia jak słoneczko zaświeci to ochota na seks będzie większa :lol: :lol: :lol: Życzę Ci w takim razie mnóstwo słońca i super kuracjuszy :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja tylko w parze,nic "sam ze sobą na sam" ;) 8-)
forumowicz

Beataa2702 pisze:
losmiel pisze:Przeca pisza ze tylko 10% to konie a reszta to kucyki ;) Ja robię za łosioła wiec mnie to nie dotyczy 8-)
...czyli dobrze zrozumiałam że należysz już do tej grupy co jej już nikt nie chce :lol:
No coś ty :roll: Kucharki mnie lubią bo je całuje po rączkach za repete mielonego 8-)
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

losmiel pisze:Łoj :oops: Ja myslałem ze żeby oczarować kobietę trzeba być inteligentnym lub przystojnym. O k.... to dwa w jednym tez moze się przydarzyć :?:
A jak tego i drugiego brak to co? Śniadanie ,zabiegi i dancing sam na sam niekiedy?
..... żeby oczarować kobietę trzeba być ? '' normalnym człowiekiem '' :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Lewek »

Alice ja mam podobnie jak Ty ;) Tylko na mnie czeka już przed sanatorium, nie może się doczekać żeby wnieść te moje walizki do pokoju :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

agalew pisze:Alice ja mam podobnie jak Ty ;) Tylko na mnie czeka już przed sanatorium, nie może się doczekać żeby wnieść te moje walizki do pokoju :lol: :lol: :lol:
Moje też wnosi,nie ma to tamto :D
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2013 20:56

Post autor: Iron »

forumowicz

agalew pisze:Alice ja mam podobnie jak Ty ;) Tylko na mnie czeka już przed sanatorium, nie może się doczekać żeby wnieść te moje walizki do pokoju :lol: :lol: :lol:
Aga to podeślesz mi go do Świnoujścia, albo jeszcze lepiej przed wyjazdem do domu :lol: :lol: :lol:
Zablokowany