Iwonicz w czerwcu
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Iwonicz w czerwcu
-
forumowicz
i tak trzymać nie ma ludzi niezastąpionychderemi pisze:Witaj Słoneczko![]()
![]()
. Wydaje mi się, ze czasem przesadzamy z myślami- że jesteśmy niezastąpieni i wszystko od nas tylko zależy. Może az tak bardzo nie musimy się starać i stresować by pozwolić sobie na troszkę zdrowotnego urlopu???
To ile w końcu tych walizeczek będzie?
![]()
![]()
-
forumowicz
Już się cieszęSloneczko pisze:Anusiamam wrażenie , ze spędzimy ze sobą piękne, pełne wrażeń
![]()
3 tygodnie
-
forumowicz
Witaj Eluuniueluunia pisze:Dziewczynki odpoczywajcie i fajnie się bawcietylko na zabiegi proszę chodzić
![]()
![]()
sprawdzimy jak Was odwiedzimy
Pan Bóg wysłał do Polski kilku świętych aby zbadali sytuację. Pierwszy udał się św. Antoni, który następnego dnia wysłał SMS – „ Bezpieka mnie goni - św. Antoni”. Posłał więc Pan Bóg św. Bonifacego. Po paru tygodniach otrzymuje telegram „ Nie mogę znaleźć pracy -św. Bonifacy”. Następnie udaje się św. Agata. Po dłuższym milczeniu melduje – „ Wsadzili na trzy lata – św. Agata”. Zakłopotany Pan Bóg postanowił wysłać jeszcze Żyda. Starozakonny długo nie wraca ale w końcu wysyła SMS – „Dokonałem przeglądu i wstąpiłem do rządu”.
Oficer NKWD przeprowadza inspekcję w podległej jednostce. W podziemiu koszar widzi 3 trupy. Pyta po kolei: Ten co? Zmarł bo zjadł trujące grzyby. A ten? Także zjadł trujące grzyby. U trzeciego widzi w głowie dziury od kul. Pyta więc. A temu co się stało? Nie chciał jeść trujących grzybów.
-
forumowicz