Sanatorium z ZUS
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Sanatorium z ZUS
usiu bardzo szybki termin dostalas i podobno fajnie tam jest ,ciekawe co mi w piatek na komisji zaproponujaaniag pisze:usiu a kiedy mialas komisje?usia112 pisze:hurrra,jade do sanatorium 26 sierpnia do Swierardowa
- aniag
- Super Kuracjusz

usiu napewno dam zanc ,dokumenty juz skompletowane ,a teraz marzyc o wrzesniu i o gorachusia112 pisze:teraz to ja będę za ciebie trzymała kciuki.pozdrawiam
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Aniag może ze mnąaniag pisze:usiu napewno dam zanc ,dokumenty juz skompletowane ,a teraz marzyc o wrzesniu i o gorachusia112 pisze:teraz to ja będę za ciebie trzymała kciuki.pozdrawiam
- aniag
- Super Kuracjusz

Beti juz sama nierozumiem jak to jest kolezanki brat tez z lodzkiego byl na komisji tydzien temu i dostal na sierpien ,wiec nie trafi sie za tym ,no coz jesli pazdziernik to pazdziernik ,najwazniejsze zeby fajne miejsce bylo i baza zabiegowa no i oczywiscie towarzystwo tezbeti4514 pisze:Witam ,jeśli jestes z łódzkiego to dostaniesz sanatorium najwczesniej w pażdzierniku ,byłam na komisji 8 maja i ta pani co przydzielała turnusy w pokoju nr.3 tak powiedziała . Ja dostałam 28 lipca bo renta kończy mi się 31 sierpnia wiec musieli mnie zmiescic jeszcze w trakcie świadczenia ,ale był problem . Pozdrawiam
- netwoman
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 maja 2013 12:23
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Dzisiaj w zusie był mój facet i dostał na 11 08 Połczyn Borkowo. Ciekawsze miejsca były na listopad.
Jeżeli ktoś był w Borkowie proszę o przydatne informacje. Również o jakiś fajnych noclegach w okolicy, gdybym chciała wybrać się w odwiedziny
- aniag
- Super Kuracjusz