WitamZafiga pisze:Witam. Nie odzywałam się ponieważ sprzęcik zawiódł. A internet jest do bani. Nie ma zasiegu. Ustroń bardzo mi się podoba. Jest gdzie spacerować. Imprez nie ma.Baza zabiegowa żadna.
Sanatorium Daniel w Ustroniu 12.02.2016
Re: Sanatorium Daniel w Ustroniu 12.02.2016
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
W samym Danielu nie ma imprez ale są w pobliskich ośrodkach takich jak Wilga,Elektron....polecam.Zafiga pisze:Witam. Nie odzywałam się ponieważ sprzęcik zawiódł. A internet jest do bani. Nie ma zasiegu. Ustroń bardzo mi się podoba. Jest gdzie spacerować. Imprez nie ma.Baza zabiegowa żadna.
- Betina71
- Super Kuracjusz

Bez obaw kapsel bo będzie naprawdę fajnie.Okolica przepiękna,dróżek i szlaków spacerowych mnóstwo a lokali na tańce też nie brakuje. Masz dancingi w Wildze,Elektronie,Meteorze,Orliku więc będzie gdzie potańczyćkapsel pisze:Proszę niech ktoś się wypowie na temat tego sanatorium.Wyjazd już w niedzielę a ja w strachu co mnie czeka,żeby to nie był pierwszy i ostatni mój wyjazd.
Dzięki ale dancingi chyba nie wchodzą w grę,nie wiem co druga połowa na to niby nic nie ,ale swoje myśli.Nasłuchał się głupot.Betina71 pisze:Bez obaw kapsel bo będzie naprawdę fajnie.Okolica przepiękna,dróżek i szlaków spacerowych mnóstwo a lokali na tańce też nie brakuje. Masz dancingi w Wildze,Elektronie,Meteorze,Orliku więc będzie gdzie potańczyćkapsel pisze:Proszę niech ktoś się wypowie na temat tego sanatorium.Wyjazd już w niedzielę a ja w strachu co mnie czeka,żeby to nie był pierwszy i ostatni mój wyjazd..Głowa do góry.Pozdrawiam cieplutko.
- Betina71
- Super Kuracjusz

Ja tam nie widziałam żadnego placu budowy. Kiedy i kto o tym pisał bo nie zauważyłam?kapsel pisze:Czy to prawda że jest koszmarnie,był komentarz od pana który tam był,podobno jeden plac budowy.
- Betina71
- Super Kuracjusz

Dzięki ale dancingi chyba nie wchodzą w grę,nie wiem co druga połowa na to niby nic nie ,ale swoje myśli.Nasłuchał się głupot.
Dancing to forma zabiegu tzw.parkietoterapia więc nic złego tam się nie dzieje ale oczywiście zależy to od osoby z jakim nastawieniem i w jakim celu tam się udaje.
1 poniedziałek, 11 kwietnia 2016
Maurycy
Sanatorium Daniel w Ustrońiu to jakaś totalna pomyłka, budynek i okolica to jak Warszawa po powstaniu, ruina i płac budowy. Wypocząć się nie da. ZUS chyba nie ma pojęcia o stanie rzeczy, a może jaka instytucja takie sanatorium. Lekarz z Daniela sam się nadaje na pobyt w sanatorium. Pieniądze wydane w błoto, patrz kieszeń właściciela. Acha, racje żywnościowe posiłki to nędza.
Ja tam nie widziałam żadnego placu budowy. Kiedy i kto o tym pisał bo nie zauważyłam?[/quote]
- Betina71
- Super Kuracjusz

Próbowałaś się może tam sama dodzwonić i zapytać o ten plac budowy?