Sanatorium Daniel w Ustroniu 12.02.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zafiga
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2016 13:01
Oddział NFZ: Śląski

Re: Sanatorium Daniel w Ustroniu 12.02.2016

Post autor: Zafiga »

Zafiga pisze:Witam. Nie odzywałam się ponieważ sprzęcik zawiódł. A internet jest do bani. Nie ma zasiegu. Ustroń bardzo mi się podoba. Jest gdzie spacerować. Imprez nie ma.Baza zabiegowa żadna.
Witam :kwiat: Wcześniej pisałam, że brak bazy zabiegowej, ale okazało się, coś tam jest: prądy i lampy. Czas mamy wypełniony zabiegami prawie do kolacji. Towarzystwo jest super. Minusem jest brak internetu. Pozdrawiam wszystkich.
kapsel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2016 19:50
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kapsel »

Proszę niech ktoś się wypowie na temat tego sanatorium.Wyjazd już w niedzielę a ja w strachu co mnie czeka,żeby to nie był pierwszy i ostatni mój wyjazd.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Zafiga pisze:Witam. Nie odzywałam się ponieważ sprzęcik zawiódł. A internet jest do bani. Nie ma zasiegu. Ustroń bardzo mi się podoba. Jest gdzie spacerować. Imprez nie ma.Baza zabiegowa żadna.
W samym Danielu nie ma imprez ale są w pobliskich ośrodkach takich jak Wilga,Elektron....polecam.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kapsel pisze:Proszę niech ktoś się wypowie na temat tego sanatorium.Wyjazd już w niedzielę a ja w strachu co mnie czeka,żeby to nie był pierwszy i ostatni mój wyjazd.
Bez obaw kapsel bo będzie naprawdę fajnie.Okolica przepiękna,dróżek i szlaków spacerowych mnóstwo a lokali na tańce też nie brakuje. Masz dancingi w Wildze,Elektronie,Meteorze,Orliku więc będzie gdzie potańczyć :kwiat: .Głowa do góry.Pozdrawiam cieplutko.
kapsel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Czy to prawda że jest koszmarnie,był komentarz od pana który tam był,podobno jeden plac budowy.
kapsel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Betina71 pisze:
kapsel pisze:Proszę niech ktoś się wypowie na temat tego sanatorium.Wyjazd już w niedzielę a ja w strachu co mnie czeka,żeby to nie był pierwszy i ostatni mój wyjazd.
Bez obaw kapsel bo będzie naprawdę fajnie.Okolica przepiękna,dróżek i szlaków spacerowych mnóstwo a lokali na tańce też nie brakuje. Masz dancingi w Wildze,Elektronie,Meteorze,Orliku więc będzie gdzie potańczyć :kwiat: .Głowa do góry.Pozdrawiam cieplutko.
Dzięki ale dancingi chyba nie wchodzą w grę,nie wiem co druga połowa na to niby nic nie ,ale swoje myśli.Nasłuchał się głupot. :)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kapsel pisze:Czy to prawda że jest koszmarnie,był komentarz od pana który tam był,podobno jeden plac budowy.
Ja tam nie widziałam żadnego placu budowy. Kiedy i kto o tym pisał bo nie zauważyłam?
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bez obaw kapsel bo będzie naprawdę fajnie.Okolica przepiękna,dróżek i szlaków spacerowych mnóstwo a lokali na tańce też nie brakuje. Masz dancingi w Wildze,Elektronie,Meteorze,Orliku więc będzie gdzie potańczyć :kwiat: .Głowa do góry.Pozdrawiam cieplutko.[/quote]

Dzięki ale dancingi chyba nie wchodzą w grę,nie wiem co druga połowa na to niby nic nie ,ale swoje myśli.Nasłuchał się głupot. :)[/quote]

Dancing to forma zabiegu tzw.parkietoterapia więc nic złego tam się nie dzieje ale oczywiście zależy to od osoby z jakim nastawieniem i w jakim celu tam się udaje. :kwiat: Jeśli chodzi o drugą połówkę to kwestia zaufania....a każdy sądzi po sobie-tak się to mówi. ;)
kapsel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Sanatorium Daniel w Ustroniu
1 poniedziałek, 11 kwietnia 2016
Maurycy
Sanatorium Daniel w Ustrońiu to jakaś totalna pomyłka, budynek i okolica to jak Warszawa po powstaniu, ruina i płac budowy. Wypocząć się nie da. ZUS chyba nie ma pojęcia o stanie rzeczy, a może jaka instytucja takie sanatorium. Lekarz z Daniela sam się nadaje na pobyt w sanatorium. Pieniądze wydane w błoto, patrz kieszeń właściciela. Acha, racje żywnościowe posiłki to nędza.

Ja tam nie widziałam żadnego placu budowy. Kiedy i kto o tym pisał bo nie zauważyłam?[/quote]
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie będę się kłóciła ale nic takiego o czym pisze Maurycy nie zauważyłam. Jutro zadzwonię do znajomego rehabilitanta i wypytam o najświeższe szczegóły odnośnie Daniela.
Próbowałaś się może tam sama dodzwonić i zapytać o ten plac budowy? ;)
ODPOWIEDZ