Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjezdzam do sanatorium Daniel w Ustroniu 12 lutego 2016, czy ktos sie wybiera w tym terminie? Niczego nie mogę sie doszukać na temat Daniela w internecie.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2016 22:09 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Pola w stukaj w prawym górnym rogu nazwę sanatorium i miejscowość. Niewiele tego jest ale zawsze coś. Pewne wiadomości zdobędziesz dzwoniąc na miejsce. Powodzenia i doborowego towarzystwa.
jan19557 pisze:Pola w stukaj w prawym górnym rogu nazwę sanatorium i miejscowość. Niewiele tego jest ale zawsze coś. Pewne wiadomości zdobędziesz dzwoniąc na miejsce. Powodzenia i doborowego towarzystwa.
Dzwoniłam w poniedziałek ale nic konkretnego się nie dowiedziałam, dopiero się organizują
Pola66 Ja już zaczynam myśleć o pakowaniu się .A ty ? Szkoda tylko,że nie odezwał żaden kuracjusz-ka z turnusu,który zaczął się Danielu od 12,01,2016 r. nadal nie ma żadnych wieści z tego sanatorium.
Ja też będę na tym turnusie w danielu. bardzo cieszę się że jadę.jest to mój pierwszy raz ( oczywiście w sanatorium). Ale żeby było nie za wesoło to też mam problem natury logistycznej. Jak się zapakować do jednej walizy ? żeby się nie ośmieszyć a dobrze wypaść.potrzebuję szybkiego kursu sprawnego pakowania. za dobre rady będę wdzięczna.Zafiga