ZDRADA!!!!!
Re: ZDRADA!!!!!
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Czy nutka tajemniczości nie jest bardziej ekscytującajolata pisze:Wktecilam sie w dobrze znane sobie towarzystwo a nie chciala bym byc wscibska.To jak dlugo sie znacie ,po ile macie lat ,kto jest zonaty ,a ktora zamezna i tak w ogole to kto z kim jest para gzdzie odbywaja sie schadzki?narazie tyle pytan potem sie rozkrece![]()
![]()
![]()
![]()
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
jolcja ja mam 18 lat ,,jestem od 38 lat kawalerem,schadzki umnie sa na działce ,,w ogrodzie,,zapraszam ,,,jolata pisze:Wktecilam sie w dobrze znane sobie towarzystwo a nie chciala bym byc wscibska.To jak dlugo sie znacie ,po ile macie lat ,kto jest zonaty ,a ktora zamezna i tak w ogole to kto z kim jest para gzdzie odbywaja sie schadzki?narazie tyle pytan potem sie rozkrece![]()
![]()
![]()
![]()
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Czy wszyscy udają? Nie sądzę. Mimo różnych sytuacji wynikłych w trakcie mojego pobytu na forum nie zmieniłam nicku i wciąż jestem sobąjolata pisze:Oczywiscie to taki zarcik z tym wywiadem Wiem ze tu wszyscy udaja kogos innego niz sa , zato jest ciekawie
Non to nie wszyscy tak jesr nawet lepiejteśka pisze:Czy wszyscy udają? Nie sądzę. Mimo różnych sytuacji wynikłych w trakcie mojego pobytu na forum nie zmieniłam nicku i wciąż jestem sobąjolata pisze:Oczywiscie to taki zarcik z tym wywiadem Wiem ze tu wszyscy udaja kogos innego niz sa , zato jest ciekawie
to niech idzie w szeroki świat, inny świat, nie Twój świat.
Szacun dla Janka.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy