Szukam rycerza

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: Szukam rycerza

Post autor: administrator »

Meduza i Alek taka rozmowa mi się podoba! O to chodzi, aż przyjemnie się czyta :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

:kwiat: :kwiat: :kwiat: Alek, Meduzka ......jesteście fantastyczni :serce: ...... a te teksty :?: ....miód na serce :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Myślę,że mogę podziękować w imieniu Meduzy46 jak i swoim za miłe słowa pod naszym adresem skierowane,tak samo za punkty przyznane. Dziękujemy bardzo Wszystkim :) :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Myślicie, że to koniec poszukiwań rycerza???? To nie koniec kochani tej wspaniałej baśni o ślicznej Waćpannie Meduzie :kwiat: i rycerzu.... :lol: Przed chwilką widziałam jak przeleciała ONA :kwiat: na miotle przed moim oknem i swym wielkim okiem na mnie luknęła :lol: :lol: ....
Ps.A miała dzisiaj jechać na rowerze do tego WiFi :D pewnie wczoraj w tej puszczy pod sklepem jej ten rower buchnęli :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Witam ! No już nawet nie można sobie polatac incognito po nocy bo zaraz ktoś człowieka namierzy. ...Słoneczko w nocy to się śpi a nie siedzi w oknie. ;) :twisted: No chyba , że sie na lubego wygląda. . :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Sloneczko pisze:
meduza46 pisze:Nie mam dokąd :cry
e tam.........zawsze jest dokad....nawet do mnie ....przyjeżdzaj :lol: :lol:
Nie bądź taka chetna bo .....życzenia czasami się spełniają ;) :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Suknia skrojona ,wieczorami teraz bbędę szyć i ozdabiać ją haftami bym miała na sobie w dniu spotkania strój godny pani na Sowiej Górze ;) Czy rumak Twój cny rycerzu gotowy już do drogi ? Nie mogę się doczekać chwili spotkania ;) :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kochana.......Waćpanno Meduzko :kwiat: :kwiat: :kwiat: widzę, że mości rycerze na polu bitwy polegli bo ich zaś tutaj nie ujrzałam...... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Czy to Meduza.jpg
Gdzie jesteś :?: :?: :?: :?: :?: Przed chwila jakaś niewiasta na rumaku w wielkim pośpiechu mignęła mi przed oczyma :lol: :lol: :lol: :lol: Czy to nie ty czasem Waćpanno :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

meduza46 pisze:Suknia skrojona ,wieczorami teraz bbędę szyć i ozdabiać ją haftami bym miała na sobie w dniu spotkania strój godny pani na Sowiej Górze ;) Czy rumak Twój cny rycerzu gotowy już do drogi ? Nie mogę się doczekać chwili spotkania ;) :lol:
Witaj zacna waćpanno już jestem przy Tobie,padam nisko do Twych stóp spokłonem spoglądając w Twe piękne oczęta. Musiałem cosik załatwiać w swym grodzie temu mnie nie było. Pytasz waćpanno czy mój rumak jest gotów do drogi,powiem Ci nimfo ma,że jest on gotów do drogi i niedługo wyrusza aby Cię ujrzeć moja droga Dulcynello ;)
ODPOWIEDZ