Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Po 2-tygodniowym pobycie w sanatorium "Zbyszko"z przyjemnością muszę stwierdzić, że całej obsłudze poczynając od recepcji poprzez lekarzy, pielęgniarki, serwis kuchenny i sprzątający oraz niezwykle istotną dla pensjonariuszy ekipę rehabilitantów, należą się Wielkie Podziękowania. Ośrodek sanatoryjno-rehabilitacjny spełnia wszelkie warunki, niezbędne przebywającym tam kuracjuszom. Pani Dyrektor Małgorzata Gawrońska zgłaszane sprawy załatwia od "ręki" ku zadowoleniu zainteresowanych. Dziękujemy za bardzo miły i owocny pobyt!! Ośrodek wszystkim Polecamy!!!
Irena i Piotr Mościccy
Witam,rozumiem że był to pobyt pełnopłatny-jest to pierwszy Twój wpis na forum i nie wiemy-bo tego nie zaznaczyłeś-jaki masz staż sanatoryjny i czy masz porównanie z innych pobytów,ja też byłem na turnusie ale z NFZ-tu,jest tu moja opinia,i nie wierzę że coś się zmieniło od czasu jak pseudo kuracjusz napisał że czuł się tu jak w raju-po czym znikł z forum-powtarzam co napisałem że jest to średnia-czek,zwłaszcza w tak konkurencyjnym Busku,tak jak zawsze wszystko skorygują przebywający tam kuracjusze,a pseudo reklamy odnoszą odwrotny skutek
Witaj andrzej1955 dzieliłem się z Tobą kiedyś opinią o Zbyszko więc trochę odświeżyłem sobie temat i
widzę że szału dalej nie ma ,owszem personel młody i stara się jak może najlepiej ale pewnych faktów
nie przeskoczy ,posklejali trzy budynki i zrobili sanatorium a kuracjusze na tym cierpią.
Ciekawa sprawa z tymi pozytywnymi opiniami pojawia się ktoś z jednym wpisem i milknie tylko ten
raj się przewija ,widać że są szczęściarze na tej ziemi że nawet raju mogli posmakować ,może i nam będzie to kiedyś dane
Witam Bodzio-dokładnie tak jak piszesz-posklejali i piszą niestworzone rzeczy przez podstawionych pracowników-a wiadomo kto tam rządzi mocną ręką-już na pierwszym spotkaniu naczelna zakomunikowała że jest spotkanie informacyjne i obecność jest prawie-obowiązkowa-dziecinada i nie którym się wydaje że jest kapralem w wojsku,niestety szkodzi to naprawdę wspaniałemu personelowi który jest jedynym plusem tego obiektu,Pozdrawiam
Witam żeby nie wyglądało że straszymy potencjalnych kuracjuszy da się tam spokojnie przeżyć zwłaszcza jak ciepełko za
oknem ja byłem zimą więc miałem troszkę pod górkę.
Co do naczelnej to masz rację ,wspomnę jeszcze o cowieczornych wizytach pielęgniarki w pokojach ,raz nawet przyłapałem jedną
jak stała pod drzwiami i podsłuchiwała wszystko ponoć dla naszego bezpieczeństwa taki standard raczej już nie spotykany .
Jakie ma znaczenie czy byłem w innych sanatoria? Ja nie porównuję ale oceniam. Co dla jednych jest rajem dla innych może być piekłem i na odwrót. Więc dyskusję na ten temat uważam za zbędną. To, że nie jestem pracownikiem tej placówki można sprawdzić. Nie ukrywam się pod jakimś nickiem jak to Ty robisz ale podaję nasze imiona i nazwisko. Ja się tam znalazłem ponieważ wcześniej była tam żona i była bardzo zadowolona i mnie namówiła na ten wyjazd. Ja do sanatorium wyjeżdżam w celu rehabilitacji a nie towarzysko - rozrywkowych. Super wygody i wyżywienie to mam w domu lub w hotelu 5-gwiazdkowym i napewno nie będę ich szukał w sanatorium. Nie stosuję tu żadnej reklamy z tych powodów które wcześniej napisałem ale mogę mieć podejrzenia, że to Ty stosujesz w jakiś celach antyreklamę. Może napisz czego Ty oczekujesz od pobytu w sanatorium bo ja uzdrawiających zabiegów.