kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
renialek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2012 15:58

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: renialek »

witam.Dawno nie zagladałam na forum ale jeżeli chodzi o numerki przesuwaja się potwornir powoli.Przez dwa tygodnie ubyło ok 450.Dzieki Krystyno za informacje odnosnie weryfikacji.Moja przebiegała bardzo wolno ok.1,5 m-ca.Byłam w Ciechocinku w sanatorium ale nie w Grażynie i słyszałam,że sobie panie z którymi rozmawiałam w parku chwaliły zabiegi i warunki zakwaterowania.Chyba tylko na basen solankowy musiały chodzić kawałeczek...ale to dla zdrowia trzeba spacerować jak najwięcej.Gratuluję Halince i Mirkaj,że już doczekały się przydziału do sanatoriumKołobrzeg super też bym chciała ale Ciechocinek też jest w porządkuSpacery pod teżniami zamiast nad brzegiem morza.Kiedy ja sie doczekam .Mój numer obecnie 5560.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.DZISIAJ POCHMURNY DZIEŃ WIEC PRZESYŁAM WIRTUALNE BUZIACZKI.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witam Cię mirkaj cieszę się że dostałaś Kołobrzeg bo ja też mam tylko ja mam do Arki od 29 listopad a może będziemy miały okazję się spotkać ? i wypić kawkę .... napisz skąd i czym będziesz jechać ? ja też jadę z mężem i już nie mogę się doczekać tego wyjazdu i Ci powiem że już raz byłam w sanatorium w Ustce w lutym i byłam zła bo było zimno nawet nie mogłam pospacerować i miałam nadzieję że teraz się załapię chociaż na pażdziernik ale niestety znów zima ................ trudno a może będzie ok .... pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
mirkaj
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 13:47
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mirkaj »

Renialek - dziękuję . Nie martw się ,jeszcze ze 2 miesiące i też pojedziesz :!:
Halinka 03 - myślę , że koniecznie musimy się spotkać , tak , tak ...:roll: Podaję mojego e-maila celem ustalenia co , gdzie i kiedy [email].pl . Wyjeżdżamy z Łodzi
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Witam :). Halinko03 ja dopiero w tym roku oczekuję na swój przydział do sanatorium a mam numerek 21300 więc prawdopodobnie wyjazd przypadnie
maj-czerwiec przyszłego roku. Pisałam o moim ubiegłorocznym oczekiwaniu na wyjazd do sanatorium (też wyjechałam tak jak Ty w terminie od 30 listopada). Zazdroszczę Ci tego wyjazdu nad morze, bo wtedy będzie najwięcej jodu. Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałego wypoczynku :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

[quote="Yoko91"]kruszynko, :) dziś zajrzałam do przeglądarki przy 19.000 tys. zdziwienie :o weryfikacja skierowania ,a już miałam nadzieję że pojadę wiosną a tu znowu zima :( pozdrawiam ,kolorowych snów. :)[/quo
Yoko coś przegapiłam ;) sorki ,wiesz ja zawsze jeżdżę zimą i nawet prze te wyjazdy pokochała tę porę roku :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

kruszynko witam Cię :) Zima stanowczo nie brr... za zimno :( a co tam dam rade, 8-) byłam dwa razy zima i było cudownie. :lol: Ach, te spacery :lol: :lol: :lol:
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Hej. Jak mi dają w zimie i góry to jeszcze dopłacę. Narty i heja. Czego więcej można chcieć. :D
renialek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2012 15:58

Post autor: renialek »

Witam wszystkich oczekujących i tych ,którzy już mają skierowanie ale dodaja nam otuchy ,że to juz już i my tez pojedziemy.Mirkaj piszesz,że moge dostać za 2 miesiące przy numerze 5550 czyli styczeń...pełnia zimy.Byłam kiedyś w Ustce w listopadzie ale była jak na ten miesiąc cudowna pogoda... tylko szkoda,że dni są wtedy takie krótkie i czas szybciej leci.Może ktoś z forumowiczów też pojedzie w styczniu...napiszcie.Wtedy milej będzie czekać.
Pozdrawiam.Jestem strawsznie jakaś niecierpliwa...Czy tylko ja?
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witam wszystkich oczekujących w kolejce i tych którzy już mają swoje skierowania ja właściwie to za miesiąc o tej porze będę wyjeżdżać do kołobrzegu bardzo się cieszę teraz tylko pakowanie walizy wiadomo że samo pakowanie to sama przyjemność przynajmniej ja uwielbiam się pakować ................ a dla tych co czekają małe słowo pocieszenia że ja też swoje wyczekałam i się nadenerwowałam bo tak się wlekła ta kolejka a w ostatnim miesiącu to koszmarnie się dłużyło ale nadszedł ten dzień ........... i dla was też nadejdzie więc życzę cierpliwości .. :D chciałam spytać czy ktoś był w ARCE KOŁOBRZEG ? albo słyszał jakieś opinie o tym ośrodku naczytałam się na forum ale może ktoś coś wie z moich znajomych z tego forum ? będę wdzięczna --- pozdrawiam gorąco pa pa ;)
hektor55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2012 18:01

Post autor: hektor55 »

witam znalazlem ten portal i jest ciekawy ja mam nr 28 tys i cos tam i wypada ze pojade w zimie? Nie za brdzo mi sie to usmiecha czekam do wiosny, Ja juz bylem 4 razy w sanatorium i sobie bardzo chwale.!pozdro dla kuracjuszy
Zablokowany