Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: agunia3 »

Dzień dobry wszystkim. Witam przy kawie w pochmurny i deszczowy dzień.
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Dzień dobry aguniu3 . Witam wszystkich serdecznie w pochmurny niedzielny poranek. :kwiat:
Ja już po pierwszym, porannym spacerze. Teraz kawa, zapraszam na poranną czarną, lub herbatkę.
Miłej Niedzieli życzę :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry na Dzień dobry 🌞
Aguniu po nie przespanej, imprezowej nocy jestem już na chodzie ;) :lol: , co prawda chodzi mi się nie lekko, ale dobrze, że to niedziela i zawsze można na łóżko wskoczyć :P , a raczej się położyć, bo przeholowałem pod każdym względem :oops: , a teraz cierp ciało kiedyś chciało ;) :lol: :lol:
Pogoda bez Słoneczka i ptaszki śpiewają, że deszczu się spodziewają, więc dzisiaj będę statecznie się prowadził i grzecznie odpoczywał ;) :D
Kawa była, ale w dobrym Towarzystwie to chętnie i drugą wypiję :P i tyle na razie wystarczyć powinno :oops:
Miłej niedzieli Wszystkim życzę i zdrowia, a szczególnie tym, co niedomagają, a tym co wypoczywają niech się dobrze mają i niech nam trochę poopowiadają, jak czas spędzają, bo u mnie kolejka powoli się przesuwa więc chętnie posłucham, co tam w kurortach słychać :P
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej, witam Was słonecznie :kwiat: Wiosna w pełni, u mnie bynajmniej :) Poniedziałkowy poranek, nie lubiany przez wielu,
pełen niespodzianek, nowy wiosenny tydzień rozpakowany. :)
U mnie dziś pan stomatolog kieszeń przetrzebi, teraz na kawę zapraszam, miłego dnia i tygodnia życząc, Pozdrawiam. :kwiat:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień dobry :) Poranna kawa chyba zimna albo wypita ;) ale przycupnęłam ze swoją drugą ''małą czarną''. Wróciłam z zabiegów, chwilkę odpoczynku :) U mnie chmury....ciut pokropiło ale podobno po południu mają być ulewy.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry 🌞
Ogrodniku najważniejsze, żeby to co potrzebne było dobrze zrobione, bo inaczej to zębów i portfela szkoda :twisted:
Tydzień rozpakowany, pogoda dopisuje i czuć majowe kwiaty, u sąsiada bez kwitnie i od razu wspomnienia mnie dopadły :)
Aguniu zlewy są niebezpieczne, wolę majowy delikatny, ciepły deszczyk, ale wpływu na pogodę nie mamy, więc możemy albo pomarudzić albo cieszyć się z tego, co Pogodynka nam namaluje🌈⛈️🌦️
A jak się czujesz, bo coś mi się wydaje, że nawet czasu nie masz na solidny kubek ciepłej kawy, oj dzieje się dzieje, coś mi się wydaje ;) :lol:
Miłego popołudnia 🌞
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zenku to prawda: na pogodę nie mamy wpływu więc trzeba to po prostu zaakceptować a czasem można trochę pomarudzić ;) A ja się czuję spoko, na zabiegi chodzę bo po prostu ze względu na stan zdrowia i formę czasem trzeba. Teraz u mnie muzyka w tle leci, wypiję spokojnie kawę i biorę za porządki bo chata wolna to się wtedy lepiej sprząta ;)
Miłego :)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aguniu,
Po zabiegach oszczędzaj siły, sprzątanie zostaw na deszczową pogodę, a teraz dołącz do Szalonej Paczki, bo impreza tam nieziemska już trwa, więc trzeba choć na trochę radości w poniedziałek sobie i innym pozwolić, bo ten wzajemny kontakt jak widać coraz bardziej jest nam potrzebny 8-) :D
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aguś, u mnie teraz 18 stopni w cieniu. Jest ciepło, a padało w nocy, czyli tak jak powinno być. W kieszeni -300, ale ważne że nie boli.
Dzięki, że przycupnęłaś na kawę, bo ja musiałem wybyć z rana do zajęć.
Jutro do pracy, i tak wkoło. Czasu brak na wszystko. Tobie życzę udanych zabiegów, trzymaj się ciepło :kwiat:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry :kwiat: Pochmurno, ale ciepło.
Witam Was we wtorkowy poranek. Kawa gotowa, ciepła jeszcze, może ktoś jeszcze zdąży.
Zapraszam. ;)
ODPOWIEDZ