Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jurand 40 !jaja sobie z nas robisz co to za" zdjęcie " wstawiłeś
Kurczę ! Jak Ty % chłopak, to nie wiem czy znajdziesz coś na "ząbek"- gardełko wśród forumowiczów .
Zapomniałeś o tym peselu i stanie "wolnościowym"
Darek ! A już myślałam że tak pięknie do mnie piszesz -sło-ne-czko- ! tyż piknie
Ale domysliłam się
Nie ma znaczenia i ja na "s" i Ona na "s" -wszystko w rodzinie bo.... żeby stokrotka zakwiła potrzebne słoneczko
Pozdro
Fakt Myślałem o "Stokrotce " zresztą nawet Ją zacytowałem -myślę ,że "mała czarna" to będzie i tak za mało a wpisałem "Słoneczko"
Obie Panie Przepraszam
ok
Ujawnię się wzrost 189 cm rano
Staram się czytać uważnie i nawet ktoś powiedział ,że nic nie przegapię w sprawach tu omawianych chciał bym być też taki (se........) Pozdrawiam na wesoło
stokrotka pisze:Darek ! A już myślałam że tak pięknie do mnie piszesz -sło-ne-czko- ! tyż piknie
Ale domysliłam się
Nie ma znaczenia i ja na "s" i Ona na "s" -wszystko w rodzinie bo.... żeby stokrotka zakwiła potrzebne słoneczko
Pozdro
A któraż to Zabroni Pięknemu , Młodemu ,Przystojnemu i ..Bogatemu marzyć przy Słoneczku o Stokrotce
Normalnie jakiż to Narcyzm przez zemnie przemawia , chyba będę musiał opuścić to Forum bo się dostanie
Witam
Osobiście nie mam konta FB ale nie przeszkadza mi , że inni mają. Nie interesuję się tym co robią inni to są ich wybory. Nie komentuję .
Każdy ma swój rozum i wie co robi,
Pisząc tu na forum piszę prawdę ,nie mam nic do ukrycia.